Β. Τοροσίδης: «Η ευθύνη ανήκει σε όλους τους παίκτες»

Απολογητικός ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης παρ’ ότι η ομάδα του έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το ΟΑΚΑ, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

«Ήταν ένα ντέρμπι με θέαμα που πιστεύω άφησε ικανοποιημένο τον κόσμο που το παρακολούθησε από το γήπεδο και τις τηλεοράσεις» δήλωσε ο Τοροσίδης για να συμπληρώσει πως «εμείς μετά το διάστημα που δείξαμε κάλο πρόσωπο, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην πίεση

και στο πρέσινγκ στα αμυντικά μας καθήκοντα και μοιραία ο Παναθηναϊκός μας έκανε ευκαιρίες, δεν μιλάω μόνο για τα γκολ αλλά για τις ευκαιρίες που μοιραία μας έκανε. Κάναμε και εμείς αλλά εντάξει φάνηκε ότι σήμερα (σ.σ. χθες) δεχτήκαμε πολλές ευκαιρίες».

Ο «ερυθρόλευκος» αμυντικός δήλωσε στεναχωρημένος και ανέλαβε τις ευθύνες όλων των παικτών της ομάδας για το «Χ»: «δεν θέλω να ρίξω ευθύνες, την ευθύνη την έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές γι αυτές τις πολλές ευκαιρίες. Είμαι πολύ στεναχωρημένος… Είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματα μου. Ήταν ένα ματς που το θέλαμε πάνω από όλα για μας, για τη διοίκηση και για τον κόσμο. Ένα 2-2 σε ένα ντέρμπι δεν είναι καταστροφικό, άσχετα αν ο Παναθηναϊκός βρίσκεται βαθμολογικά πίσω. Ένα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα