Βαλβέρδε: «Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί»

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» Ερνέστο Βαλβέρδε, στον αυριανό αγώνα κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν. Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος αντιμετωπίζει τη ρεβάνς με τη Ρούμπιν Καζάν για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ με τη μέγιστη σοβαρότητα, που αρμόζει σε ένα τέτοιο ματς.

Ο Βάσκος τεχνικός επισήμανε τις δυσκολίες του ματς, αναφέρθηκε με κολακευτικά

λόγια για την ομάδα της Ρούμπιν Καζάν, ενώ αναφέρθηκε και για το θέμα του συμβολαίου του.

Ο Βαλβέρδε ανέφερε συν τοις άλλοις για την αυριανή ρεβάνς κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν:

«Ο αυριανός αγώνας θα είναι πολύ σκληρός. Δεν πρέπει να έχουμε καθόλου στο μυαλό μας το προηγούμενο ματς. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει την πρόκριση. Θα πρέπει να έχουμε αύριο ένα ολοκληρωμένο ματς, να μειώσουμε τα λάθη μας ή να αναγκάσουμε τον αντίπαλο στο να κάνει λάθη. Για εμάς το αυριανό ματς ξεκινάει από το 0-0. Πάμε από την αρχή για ένα δύσκολο ματς για να κερδίσουμε την πρόκριση».

«Περιμένω τη Ρούμπιν πιο επιθετική γιατί χρειάζεται γκολ. Δεν θα χάσει όμως την οργάνωσή της για να επιτεθεί. Έχει πολύ καλούς παίκτες για την επίθεση για να μας προκαλέσουν πρόβλημα όμως δεν θα χάσει την οργάνωσή της για να επιτεθεί. Εμείς θα πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά. Η Ρούμπιν έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να μας δυσκολέψουν. Όλοι θέλουν ένα γρήγορο γκολ. Τα πιο σημαντικά γκολ είναι αυτά που μπορούν να μπουν στο τελευταίο λεπτό. Εάν σκοράρεις στο 1ο λεπτό θα έχεις 89 λεπτά για να το κρατήσεις. Εμείς θα κοιτάξουμε να σκοράρουμε είτε νωρίς είτε αργά και να μην επιτρέψουμε στην Ρουμπίν να σκοράρει».

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλησε να μην ανοίξει τα χαρτιά του. «Και ο Μέλμπεργκ και ο Μιραλάς είναι καλά. Τώρα το εάν θα παίξουν ή δεν θα παίξουν είναι θέμα τελευταίας στιγμής. Θα το αποφασίσω τότε».

Ο Βάσκος τεχνικός ξεχωρίζοντας κάποιους παίκτες της ρώσικης ομάδας τόνισε: «Οι Κασάεφ, Καραντενίζ, Νάτσο, Βαλντές και Νάβας είναι όλοι καλοί παίκτες. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον συγκεκριμένα. Αυτό που κυρίως μου αρέσει είναι πως δεν χάνουν την οργάνωσή τους».

Για το θέμα του συμβολαίου του τόνισε: «Δεν έχω πολλά να πω. Ο Τύπος μπορεί να γράφει ότι θέλει. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας ένα πολύ σημαντικό ματς αύριο».

Τέλος, αναφορικά με την κούραση των παικτών δήλωσε: «Δεν μας ανησυχεί η κούραση. Έχουμε τον χρόνο να ξεκουραζόμαστε. Μόνο η ήττα σε κουράζει. Όταν νικάς τα ξεπερνάς όλα. Γι' αυτό θέλουμε να κερδίζουμε για να μην κουραζόμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα