Βάνα Μπάρμπα: Το ψηλοτάκουνο, η τούμπα και η αποχώρηση!

Η ηθοποιός δεν είχε τα κέφια της χθες και αυτό φαινόταν. Άσε που η ατυχής επιλογή να μην φορέσει τα παπούτσια χορού και να χορέψει με ψηλοτάκουνα της στοίχισε την αποχώρηση! Αλλά είπαμε Βάνα είναι μόνο μία και θέλει το τακούνι της, γιατί πάνω από όλα είναι γυναίκα!

Η ηθοποιός προσπάθησε να χορέψει σάμπα και στην αρχή καλά το πήγαινε, αλλά όταν χρειάστηκε να κάνει μόνη της κάποια βήματα προς τα πίσω, έχασε την ισορροπία της και έπεσε. Ευτυχώς ο κάμεραμαν με καλά «αντανακλαστικά» πρόλαβε και γύρισε την κάμερα στον παρτενέρ της, δίνοντας χρόνο στην Βάνα να σηκωθεί! Η Βάνα εξήγησε στην επιτροπή

των κριτών ότι δεν είχε δύναμη να χορέψει. Βέβαια αυτό της στοίχισε, καθώς ο κόσμος και η επιτροπή αποφάσισαν να κρατήσουν την Έλενα Παπαβασιλείου για μία ακόμα Κυριακή δείχνοντας την έξοδο στην ηθοποιό.

Εκείνη μάλλον ανακουφισμένη για την απόφαση είπε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη ο οποίος με προστάτεψε, μέσα από τη καρδιά μου. Ειλικρινά είμαι ευγνώμων. Μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή. Δεν έχω το κουράγιο να συνεχίσω έτσι κι αλλιώς. Δεν άντεχα. Είναι άδικο για τα παιδιά που έχουν προσπαθήσει πιο πολύ από μένα», πρόσθεσε η Βάνα Μπάρμπα.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα