Βανδή Μπισμπίκης – δαχτυλίδι: Υποθέσεις για ένα μονόπετρο

Μια ρομαντική απόδραση στη Ρώμη απόλαυσαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Το περασμένο διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο για το ζευγάρι με την περιπέτεια υγείας που είχε ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του μετά το περιστατικό. Τη Δευτέρα (25/03) το βράδυ, το ζευγάρι μοιράστηκε με τους followers και θαυμαστές τους ένα «άτυπο» video clip του τραγουδιού με πρωταγωνιστές τους ίδιους!

Το ζευγάρι βρέθηκε στη Ρώμη και ανέβασε στα social

media ένα μίνι και βραδινό βίντεο. Μέσα στα λίγα δευτερόλεπτα βλέπουμε και τους δύο να ποζάρουν στον φακό σε τρυφερά στιγμιότυπα με τις πράξεις τους να εναρμονίζονται τέλεια με τους στίχους του τραγουδιού. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή ανέβασε και φωτογραφία από το ταξίδι. Το ζευγάρι φιλιέται με πάθος στην Piazza di Spagna, με τη σταρ να γράφει «Η αγάπη μου». Η Δέσποινα Βανδή είχε γύρει στον ώμο του ηθοποιού και σκηνοθέτη με εκείνον να τη φιλάει τρυφερά.

Το μυστηριώδες δαχτυλίδι

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέστρεψε από τις διακοπές τους το βράδυ της Τρίτης (26/03), όπου τους απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός στο αεροδρόμιο. Το πρωί της Τετάρτης (27/03) οι πρωινές εκπομπές προέβαλαν σχετικά αποσπάσματα με δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ στη συνέχεια σχολίασαν και κάποιες από τις αναρτήσεις που έκανε το ζευγάρι κατά την παραμονή του στην ιταλική πρωτεύουσα.

Πιο συγκεκριμένα, η φημισμένη τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο από την Fontana Di Trevi, όπου ποζάρει αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ την παράσταση κλέβει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο χέρι της. Πολλοί υπέθεσαν ότι μπορεί να είναι μονόπετρο, ωστόσο μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για ένα απλό δαχτυλίδι ή κάτι πιο συμβολικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα