Βασίλης Καρράς: Το όνειρο ξεκίνησε σε ένα ταβερνάκι στον Εύοσμο

Η απώλεια του Βασίλη Καρρά έχει σκορπίσει θλίψη στο λαϊκό πεντάγραμμο, αλλά και τους αμέτρητους λάτρεις της καριέρας του. Ο τραγουδιστής με την χαρακτηριστική βαριά φωνή, που πολλές φορές αποτέλεσε «προϊόν» χιούμορ, που και ο ίδιος διακωμωδούσε αρκετές φορές, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών. Ο «τραγουδιστής της καψούρας» όπως τον αποκαλούσαν οι παλιότεροι, ήταν από τα πλέον αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής λαϊκής μουσικής σκηνής. Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, δεν εγκατέλειψε τις δημόσιες εμφανίσεις,

σπάζοντας λίγο τη ρουτίνα από την καθημερινότητα στην φάρμα του, όπου είχε αποσυρθεί.

Στην τελευταία του δημόσια παρέμβαση μάλιστα, έχοντας βγει από το νοσοκομείο τον περασμένο Οκτώβριο, βγήκε να μιλήσει στο Fame Story όπου το κοινό με το άκουσμα του ονόματός του, τον αποθέωσε.

Συγκινημένος ο ίδιος, είπε,

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω». Το κοινό συνέχισε να τον επευφημεί, με τον ίδιο να μην κρύβει την συγκίνησή του.  «Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά. Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», είπε.

Βασίλης Καρράς: Η τελευταία φορά που τραγούδησε ζωντανά ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό, που απολάμβανε τόσο τις τεράστιες επιτυχίες του, όσο και τις live εμφανίσεις του σε κέντρα διασκέδασης αλλά και στην τηλεόραση, όπου βρισκόταν συχνά ως καλεσμένος.

Τον Οκτώβριο του 2022, ο Βασίλης Καρράς είχε εμφανιστεί ζωντανά στην πρεμιέρα του J2US, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του για το κοινό και τους τηλεθεατές του Alpha.Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε ανέβει στη σκηνή του μουσικοχορευτικού show, είχε τραγουδήσει τις μεγάλες επιτυχίες του και είχε ξεσηκώσει το κοινό.

Βασίλης Καρράς: Γιατί μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες

Γεννημένος στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας, ζούσε από 16 ετών στη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε και την πρώτη του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο.

Από την επισκευή αυτοκινήτων, που ήταν τη δεύτερη του μεγάλη αγάπη μετά το τραγούδι, έφτασε να γίνει ένα λαϊκό είδωλο, από τα μεγαλύτερα των τελευταίων δεκαετιών. Το μαρτυρούν οι δεκάδες χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, τα 180.000 κομμάτια που πούλησε ο δίσκος με τίτλο «Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη», αλλά και ένα ρεκόρ Γκίνες που δεν έχει κανένας άλλος Ευρωπαίος. Μάζεψε 17.000 κόσμο στο στάδιο Arena στη Σόφια της Βουλγαρίας, ενώ ακόμα 5.000 θεατές έμειναν απέξω χωρίς εισιτήριο.

Το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη για την υγεία του. Τον περασμένο Μάιο εμφανίστηκε δημόσια ξανά μετά από καιρό, έπειτα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε – «Καιρός ήταν να με ξαναδείτε». Ο λαϊκός τραγουδιστής απείχε για πολύ καιρό από τις δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο, είχε δώσει το «παρών» τον Μάιο για τα εγκαίνια μίας γκαλερί στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας του και στην απώλεια 42 κιλών. «Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω» είχε πει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Καρράς, Εύοσμο,vasilis karras, evosmo