Βάσω Παπανδρέου: Ο κ. Παπανδρέου εκτίθεται!

Η ανεξάρτητη βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου απάντησε στην κριτική που δέχθηκε από τους στενούς συνεργάτες του τέως πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Παπανδρέου:

«Αν ο κ. Παπανδρέου θέλει να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ, ας προχωρήσει επιτέλους σε ειλικρινή αυτοκριτική ώστε να μην ταυτίζεται το κόμμα με τα πεπραγμένα του. Με την έως τώρα στάση του, δεν βοηθά ούτε τον εαυτό του. Εκτίθεται».

Υπενθυμίζεται, πως η ανεξάρτητη βουλευτής σε συνέντευξή της, στην οποία μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές επέρριψε «όχι λάθη, αλλά εγκλήματα» στην κυβέρνηση Παπανδρέου, λέγοντας πως «ο Γιώργος Παπανδρέου είχε καλές προθέσεις, αλλά καταστροφικά αποτελέσματα».

Από την πλευρά τους άνθρωποι από το περιβάλλον του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησαν την κα Παπανδρέου ότι «αθωώνει την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ και τον Κώστα Καραμανλή», εκτιμώντας παράλληλα, πως «η κα Παπανδρέου έχει λόγους να αγνοεί την πραγματικότητα και να πλάθει τον δικό της μύθο για τα τεκταινόμενα στη χώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα