Βενιζέλος: Αξιολόγηση της Δημ. Αστυνομίας και μετατροπή σε Διοικητική

«Απόφαση της κυβέρνησης είναι να γίνει μια αξιολόγηση της Δημοτικής Αστυνομίας και να ενταχθεί ως διοικητική αστυνομία στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης», δήλωσε σχετικά από το Ηράκλειο της Κρήτης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος

απαντώντας σε σχετική ερώτηση, που του τέθηκε.

Ο κ. Βενιζέλος συμπλήρωσε ότι «θα καλύπτει τις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις προτεραιότητές της, όπου η Τοπική Αυτοδιοίκηση θεωρεί ότι έχει ανάγκη από αστυνόμευση. Φυσικά πρέπει να υπάρχει ευταξία στις πόλεις, και να καταπολεμούνται μορφές παρανομίας, οι οποίες τελικά πλήττουν την οικονομία και το υγιές εμπόριο».

Εξάλλου, νωρίτερα συγκεντρωμένοι εκπαιδευτικοί στο Ηράκλειο, που διαμαρτύρονταν για τις προωθούμενες ρυθμίσεις στο χώρο της παιδείας και κυρίως την κατάργηση δεκάδων ειδικοτήτων εκπαιδευτικών στα επαγγελματικά λύκεια και τις ΕΠΑΣ απέκλεισαν τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να παραμείνει στο ξενοδοχείο.

Σε κάθε περίπτωση τα μέτρα αστυνόμευσης είναι ιδιαίτερα αυξημένα και μια μεγάλη δύναμη της αστυνομίας θα περιοδεύσει μαζί με τον κ. Βενιζέλο, υπό τον φόβο θερμών εκδηλώσεων από διάφορες ομάδες πολιτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα