Βερναρδάκης Tik Tok: Όλα λάθος

Το παράδειγμα των πολιτικών που κάνουν αναρτήσεις στο TikTok σε μια προσπάθεια να προσεγγίσουν τη νεολαία ενόψει των εκλογών επιχείρησε να ακολουθήσει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Το αποτέλεσμα, όμως, του τελευταίου βίντεο που ανήρτησε στο TikTok μάλλον δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ καθώς τα σχόλια στο Twitter έπεσαν «βροχή»

για όσα αποτυπώνονται στα 30 δευτερόλεπτα του βίντεο

Το βίντεο του Χριστόφορου Βερναρδάκη με μουσική «επένδυση» το People have the power, ξεκινά με τον ίδιο να ανεμίζει μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στη συνέχεια καταγράφεται να περπατάει σε διάφορους δρόμους. Τα… τρεμάμενα πλάνα ολοκληρώνονται με το έμβλημα του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο, όμως, είναι όρθιο αντί για οριζόντιο.

Αρχικά οι χρήστες του Twitter πίστεψαν ότι το βίντεο δεν είναι πραγματικό αλλά όταν πείσθηκαν ότι έχει αναρτηθεί στον λογαριασμό του Χριστοφόρου Βερναρδάκη στο TikTok τα σχόλια ήταν καυστικά.

@vernardakis♬ People Have the Power – Patti Smith

Δείτε μερικά από τα Tweets για το βίντεο του Χριστόφορου Βερναρδάκη:

Δε θα μας αφήσουν συκώτι απόψε…
Είδε ο Βεναρδάκης οτι ο Μητσοτάκης έχει επιτυχία με τα βίντεο στο TikTok και λέει: Ας κάνω κι εγώ ένα, εύκολο φαίνεται… #συριζα_σουργελα pic.twitter.com/0dEw9NY2UW

— Φαρίλαος Χλωράκης (@kentrikosxaf) June 13, 2023

Βρείτε τι δουλειά κάνει ο σύντροφος και κερδίστε πλούσια δώρα #βερναρδάκης pic.twitter.com/CpG73l0AaQ

Κλαρκ (@ClarkGBeul) June 14, 2023

Έπαθα ναυτία στα πρώτα 10 δεύτερα του βίντεο. Κουνημενο το βίντεο κουνημενος κ ο Βερναρδακης. Το κονσεπτ του βίντεο δε δυνατη υποψηφιότητα για τα Χρυσά Βατόμουρα. Κάτι τέτοια θα πρέπει να τα ρίχνει αυτόματα το ΤικΤοκ. #συριζα_σουργελα

— Marion (@Marion_Geu) June 14, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βερναρδάκης Tik Tok, Όλα,vernardakis Tik Tok, ola