Βουτιά στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας για Γάλλο υπήκοο

Τραγικό τέλος είχε χθες το μεσημέρι ένας 28χρονος Γάλλος στους Αμπελόκηπους, ο οποίος ενώ μεταφερόταν στη γαλλική πρεσβεία για την παροχή βοήθειας με υπηρεσιακό όχημα, προσπάθησε να διαφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος βγήκε ξαφνικά από το αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Έβρου και Καισαρίας και ανέβηκε τρέχοντας σε ταράτσα πολυκατοικίας, με τους αστυνομικούς να τον ακολουθούν.

Ο άτυχος νεαρός, επιχείρησε να πηδήξει από την ταράτσα πολυκατοικίας σε διπλανό κτίριο και πιάστηκε από καλώδιο της ΔΕΗ, αλλά δεν

κατάφερε να κρατηθεί με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να σκοτωθεί.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 28χρονος συνελήφθη το πρωί, μετά από καταγγελίες πολιτών, ότι τριγυρνούσε στην περιοχή χτυπώντας τα κουδούνια των σπιτιών. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τη γαλλική πρεσβεία για το περισταστικό και συνεννοήθηκαν να τον μεταφέρουν εκεί, προκειμένου να αναλάβουν αυτοί να του παράσχουν αυτά που ζητούσε.

Τον επιβίβασαν σε περιπολικό για να τον μεταφέρουν στην πρεσβεία, αλλά τελικά βγήκε καθ οδόν από το όχημα και έτρεξε στην πολυκατοικία, όπου λίγα λεπτά αργότερα συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Η Αστυνομία αναφέρει πως ο 28χρονος δεν ήταν κρατούμενος, απλώς τον εξυπηρετούσαν, και γι' αυτό δεν του είχαν φορέσει χειροπέδες, ούτε είχαν ληφθεί μέτρα επειδή δεν συνέτρεχε λόγο να διαφύγει.

πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα