Βραζιλία: Βιασμός 23χρονης παίκτριας στο ριάλιτι Big Brother

«Χαμός» γίνεται στη Βραζιλία μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο, όπου διακρίνεται ένας παίκτης του Big Brother της βραζιλιάνικης τηλεόρασης να βιάζει μια συμπαίκτρια του την ώρα που εκείνη κοιμόταν.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν στην τηλεόραση οι νυχτερινές κάμερες του σπιτιού όπου διαμένουν οι παίκτες, το 31χρονο μοντέλο Daniel Echaniz διακρίνεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι της 23χρονης φοιτήτριας Monique Amin, που φαινόταν να έχει πέσει σε βαθύ ύπνο έπειτα από το πάρτι και την κατανάλωση αλκοόλ. Κάτω από τα σκεπάσματα ο Echaniz μοιάζει να κάνει σεξ με την 23χρονη φοιτήτρια, η οποία φαίνεται αναίσθητη καθ' όλη τη διάρκεια της πράξης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν οι παίκτες έκαναν πάρτι και το αλκοόλ έρεε άφθονο για τους συγκάτοικους στο σπίτι του Big Brother, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως την επόμενη μέρα η Amin ρωτήθηκε για το περιστατικό και έδειξε να μην γνωρίζει τι είχε γίνει.

Η παραγωγή του παιχνιδιού, που παρακολουθούν περισσότερα από 8 εκατομμύρια τηλεθεατές, κάλεσε την αστυνομία και η Amin κατέθετε για τρεις ώρες, προτού απομακρυνθεί για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε βιασμός ή όχι.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω ίντερνετ, ενώ η αστυνομία ζήτησε από το κανάλι Globo είτε να σταματήσει τη μετάδοση του παιχνιδιού είτε να αποβάλλει τον συγκεκριμένο παίκτη, όπως κι έγινε τελικά.

Πάντως από το περιβάλλον του Echaniz, ο οποίος αντιμετωπίζει πολυετή ποινή φυλάκισης εφόσον βίασε την Amin, ισχυρίζονται πως το 31χρονο μοντέλο στοχοποιείται από ρατσιστές, τονίζοντας πως δεν έκανε κάτι λάθος.

Keywords
Αναζητήσεις
βραζιλιανικο ριαλιτι, βιαστης βραζιλια
Τυχαία Θέματα