Βρέφος Χαλάνδρι: Ένας μικρός άγγελος μέσα σε σακ βουαγιάζ

Το μισάνοιχτο σακ βουαγιάζ, που εναπόθεσε με προφυλάξεις, σε παιδική χαρά, ένας άγνωστος άνδρας στο Χαλάνδρι, έκρυβε μέσα του έναν μικρό άγγελο! Αστυνομικοί, που πλησίασαν και πήραν το σακ βουαγιάζ στα χέρια, διαπίστωσαν σοκαρισμένοι, ότι στο εσωτερικό του ανέπνεε ένα βρέφος, το πολύ δύο μηνών! Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση και το εγκαταλελειμμένο μωράκι μεταφέρθηκε και παραδόθηκε στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», όπου υπεβλήθη στις αναγκαίες εξετάσεις και ταΐστηκε. Το θρίλερ της εγκατάλειψης, που όλο και πιο συχνά συμβαίνει τον τελευταίο καιρό,

ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης, χάρη στην παρατηρητικότητα υπαλλήλου πολιτικού προσώπου, πολύ κοντά στην παιδική χαρά.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Ο φρουρός, ενώ εκτελούσε την υπηρεσία του στην οικία του πολιτικού, παρατήρησε έναν άνδρα ο οποίος προχωρούσε προς την παιδική χαρά, στη γωνία των οδών Ευβοίας και Βοιωτίας της περιοχής του Χαλανδρίου. Τον είδε να αφήνει το σακ βουαγιάζ με προφυλάξεις και να απομακρύνεται με βήμα βιαστικό. Εκείνη τη στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό του γιατί συνέβαινε όλο αυτό αλλά θορυβημένος για το περιεχόμενο του ταξιδιωτικού σάκου, πλησίασε να δει από κοντά. Όταν πλησίασε, εντόπισε το σακ βουαγιάζ να είναι μισάνοιχτο. Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι μέσα ήταν ένα βρέφος το οποίο κοιμόταν. Έγινε τότε σαφές ότι ο άνδρας, που αναζητείται τώρα από την Αστυνομία, είχε αφήσει το φερμουάρ μισάνοιχτο για να αναπνέει το μωρό, να βρεθεί πιθανόν από γονείς άλλων παιδιών που είχαν βγάλει βόλτα τα μικρά και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο…

Ενημέρωσε την Αστυνομία

Ο φρουρός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης από το οποίο δόθηκε εντολή σε περιπολούντες στην περιοχή αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, να πάνε στο σημείο της ανεύρεσης του βρέφους. Οι τελευταίοι φρόντισαν ώστε το μωράκι να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Πρόκειται για κοριτσάκι και ήδη από χθες το απόγευμα ομάδα αστυνομικών ξεκίνησε την έρευνα για τον εντπισμό του άνδρα που εγκατέλειψε το μωρό στο σακ βουαγιάζ όσο και της μητέρας του μωρού.

Ήδη προσπαθούν να λάβουν μαρτυρίες από όποιον τυχόν πλην του φρουρού είδε από πιο κοντά τον μυστηριώδη άνδρα με το σακ βουαγιάζ, ενώ αναζητούσαν βιντεοληπτικό υλικό από την κατεύθυνση που ερχόταν ο άγνωστος, στην προσπάθειά τους να φθάσουν στο σπίτι από όπου ξεκίνησε. Ακόμη και τα ρουχαλάκια του μωρού μπορεί να βοηθήσουν την έρευνα των αστυνομικών, αλλά και η έρευνα που θα ακολουθήσει σε μαιευτήρια όπου θα ερευνηθούν γεννήσεις κοριτσιών προ δύο μηνών. Για τον λόγο αυτό θα ληφθεί DNA από το μωρό προκειμένου να γίνουν συγκρίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα