Ξύλο σε αγώνα: Ο απόλυτος χαμός στο Χάποελ Νούτζιντατ – Χάποελ Τάμρα

Μπορεί το Ρεάλ-Παρτίζαν και τα όσα διαδραματίστηκαν στο παρκέ να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, όμως… υπάρχουν και πολύ χειρότερα.

Συγκεκριμένα, ο απόλυτος χαμός έγινε στην αναμέτρηση μεταξύ Χάποελ Νούτζιντατ και Χάποελ Τάμρα για το πρωτάθλημα Κ20 του Ισραήλ, καθώς οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν ακόμη πιο δραματικές από αυτές στο παρκέ του «WiZink Center».

Όπως διακρίνεται και στο βίντεο, πέρα από τους παίκτες, στον καβγά συμμετείχαν και οι πάγκοι των δύο ομάδων, ενώ λίγο αργότερα μπήκαν στον χαμό οι οπαδοί μαζί με τα ball boys.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

lang="et" dir="ltr">Hapoel Nujidat vs Hapoel Tamra Under 20 teams earlier today. pic.twitter.com/kWulG39Mmi

— Football Fights (@footbalIfights) April 28, 2023

Πηγή: sport-fm.grΔείτε ακόμη:Εύη Βατίδου: «Με έχουν πει φιλτραρισμένο τούβλο»Πρωτομαγιά με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας -Τι δείχνουν τα νεότερα στοιχείαΣυνελήφθη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Της πήραν το δίπλωμαΤσίπρας: «Από τους πέντε πολιτικούς αρχηγούς, θα επέλεγα να βγω για καφέ με τον…»Το Vogue απεφάνθη: Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες στην ΕλλάδαΠάτρα: Μπουνιές σε αγώνα βόλεϊ -Πρώην παίκτης γρονθοκόπησε προπονητήΝτάνι Άλβες για την υπόθεση βιασμού: «Την ρώτησα δύο φορές αν της αρέσει και είπε ναι»Τροχαίο σοκ για τον Ντάνστον: Κοντέινερ καρφώθηκε στο ΙΧ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Attiki Press
Ξύλο, Χάποελ Νούτζιντατ – Χάποελ Τάμρα,xylo, chapoel noutzintat – chapoel tamra