Ξύλο στη Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος εναντίον αντιδημάρχου

Μία ημέρα μετά το άγριο επεισόδιο του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνου Φλώρου, στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, παρόμοιο περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σήμερα Πέμπτη (25/04). Όπως μετέδωσε δημοσιογράφος του ΕΡΤΝews, στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας δημοτικός σύμβουλος φέρεται να επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών Νίκαιας Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, ρίχνοντάς του μπουνιά. Ο αντιδήμαρχος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο με αιμορραγία για τις πρώτες βοήθειες. Οι δύο άνδρες ανήκουν

σε αντίπαλες παρατάξεις. Ο δημοτικός σύμβουλος δεν έχει συλληφθεί.

Το σοβαρότατο επεισόδιο στη Βουλή σημειώθηκε εχθές (24/05) στο περιστύλιο μεταξύ του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, και του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου, με τον τελευταίο να εικάζεται ότι επιτέθηκε σωματικά στον πρώτο, ο οποίος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της Βουλής. Αφορμή ήταν η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, η υπόθεση του οποίου αφορούσε συκοφαντική δυσφήμιση μέσω ψευδούς λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο που είχε υποβάλει αξιωματικός ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού.

Ζήτησε την άρση ασυλίας του για να βρεθεί ενώπιον του φυσικού δικαστή του

Ο κ. Φλώρος, του οποίου ο πατέρας είχε κάνει τη μήνυση κατά του κ. Βελόπουλου, είχε ζητήσει να πάρει τον λόγο στην Ολομέλεια, ωστόσο ο Κανονισμός δεν το επέτρεπε και δεν του δόθηκε, αντιδρώντας στην αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνου Χήτα, για καραμπινάτη προεκλογική πολιτική σκοπιμότητα, που παρότι δεν αφορά τον κ. Βελόπουλο, ζήτησε την άρση ασυλίας του για να βρεθεί ενώπιον του φυσικού δικαστή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα