«Ξυπνήσαμε αργά»

Στο κακό ξεκίνημα και στα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε η Εθνική ομάδα κόντρα στην Τσεχία στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με δηλώσεις ο διεθνής αμυντικός Βασίλης Τοροσίδης.

Ο «Τόρο» αναφέρθηκε στο πολύ άσχημο ξεκίνημα της ομάδας, τόνισε πως η εθνική ξύπνησε αργά ενώ έκλεισε λέγοντας πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει ελπίδες για πρόκριση στο τελευταίο ματς με τη Ρωσία.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει που και σήμερα μπήκαμε τόσο κακά. Έτυχε η Τσεχία

να κάνει δύο ευκαιρίες και να πετύχει δύο γκολ. Από εκεί και πέρα ξυπνήσαμε αλλά ξυπνήσαμε αργά. Από το 20-25 του αγώνα αρχίσαμε να μπαίνουμε στο παιχνίδι. Μέχρι το τέλος ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα αλλά –τελικά- φάνηκε ότι ήταν αργά.

Φταίμε όλοι. Είπαμε να μην κάνουμε το ίδιο λάθος με το παιχνίδι με την Πολωνία αλλά τελικά το κάναμε και μάλιστα δύο φορές. Δείξαμε χαρακτήρα στη συνέχεια. Μειώσαμε και είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε και ήρθε η ήττα.

Χθες στη συνέντευξη Τύπου είπα ότι δεν θέλω να κρίνω διαιτητές. Λάθος που επαναλαμβάνεται όμως παύει να είναι λάθος. Δεν ξέρω γιατί τα κάνουν αυτά οι διαιτητές. Βάζω το ανθρώπινο λάθος αλλά μέχρι ένα όριο.

Στο ημίχρονο λέγαμε ότι θα μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Τουλάχιστον να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Εννοείται να μας πιστέψουν. Όλοι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη με τη Ρωσία για να πάρουμε την πρόκριση. Μαθηματικά ελπίζουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα