Ξυπνητήρι… βόμβα

Το πρωινό ξύπνημα, κακά τα ψέματα, είναι δύσκολο... Ειδικά αν έχεις ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ... Όμως το παρακάτω ξυπνητήρι είναι σίγουρα ό,τι χρειάζεσαι για να ξυπνήσεις στα σίγουρα, θες δεν θες. Πρόκειται για το «Defusable Alarm Clock», το οποίο δε σου αφήνει περιθώρια να μην το κλείσεις, γιατί αλλιώς θα «εκραγεί» στην κυριολεξία. Το συγκεκριμένο

ξυπνητήρι διαφέρει από τα υπόλοιπα, αφού μετράει αντίστροφα τα λεπτά αντί να δείχνει την ώρα, διαθέτει τα απαραίτητα καλώδια, όπως μία κλασική ωρολογιακή βόμβα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, όταν τεθεί σε λειτουργία, είναι να περιμένεις και έχοντας στη διάθεσή σου μόλις μερικά δευτερόλεπτα καλείσαι να το «απενεργοποιήσεις» κι αν δεν «τραβήξεις» το σωστό καλώδιο ανάμεσα στα τέσσερα, το ξυπνητήρι εκρήγνυται.

Τα καλώδια αντικαθίστανται εύκολα, ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνονται εξτρά καλώδια.
Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι οι λειτουργίες των καλωδίων εναλλάσσονται τυχαία κάθε μέρα για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον το πράγμα. Ο εμπνευστής του Μάικλ Κρούμπους δήλωσε ότι δημιούργησε το «Defusable Alarm Clock» βλέποντας ταινίες του Χόλυγουντ, αλλά κράτησε και τις επιφυλάξεις του, όσον αφορά την επιτυχία στο σχεδιασμό του σε σύγκριση με μία πραγματική βόμβα. Το ξυπνητήρι κοστίζει περίπου 33 ευρώ και ο Μάικλ επισημαίνει μέσω της ιστοσελίδας του ότι δεν πρόκειται για αληθινή βόμβα, προκειμένου να αποφύγει μπλεξίματα με τις μυστικές υπηρεσίες!
Πηγή: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα