Υπό αμφισβήτηση η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος

Μπορεί να μην εμπνέει ασφάλεια, όμως πρόκειται για την πιο αποτελεσματική άμυνα του πρωταθλήματος. Ο λόγος για την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ, η οποία αρκετές φορές φέτος έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση. Ωστόσο, σύμφωνα με τα αριθμητικά δεδομένα, η άμυνα του ΠΑΟΚ έχει δεχτεί τα λιγότερα τέρματα σε σχέση με κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος: έχει μόλις 9 τέρματα παθητικό, ένα λιγότερο από τους Ολυμπιακό

και Αστέρα Τρίπολης.

Σίγουρα, οι Μπονγκανί Κουμάλο και Ματέους Βιβιάν δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους, ενώ «νωπή» είναι η δήλωση του Γιώργου Δώνη πως «θέλουμε μια προσωπικότητα δίπλα στον Κατσικά». Ο Γιώργος Κατσουράνης έρχεται ως μέσος στην ομάδα και αναμένεται να βοηθήσει στον επιθετικό τομέα. Ωστόσο, σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα τον χρησιμοποιήσει και στη θέση του στόπερ, με δεδομένο ότι ο Κουμάλο θα λείψει για έναν μήνα στο Κόπα Αφρικα.

Σε κάθε περίπτωση, ζητείται ισορροπία για την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ που – ούτως ή άλλως – είναι αρκετά αποτελεσματική, μέχρι στιγμής, στο φετινό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα