Ζήσης: «Διαφορετικά φέτος»

Ο Νίκος Ζήσης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Σιένα, έκανε σαφές πως η ιταλική ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο final 4 της Ευρωλίγκα, εξαιτίας τους πλεονεκτήματος της έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ανέφερε πως οι φετινές αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους» θα είναι διαφορετικές από τις περσινές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του:

«Είναι σίγουρα κάτι ξεχωριστό να τίθενται

δύο ομάδες αντιμέτωπες στην ίδια φάση της διοργάνωσης για δύο συνεχείς χρονιές. Όμως φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά. Σίγουρα οι προπονητές των δύο ομάδων παραμένουν ίδιοι, αλλά αρκετοί παίκτες και τα χαρακτηριστικά τόσο της Σιένα όσο και του Ολυμπιακού έχουν αλλάξει αρκετά. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά αυτό δεν μας εξασφαλίζει τίποτα και θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε παίζοντας καλά σε άμυνα και επίθεση.

Αγωνίζομαι πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Είμαστε φίλοι και συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα, αλλά για όσο διαρκούν οι αγώνες θα είμαστε αντίπαλοι και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσει η ομάδα μου και να πάμε στο Final 4.

Εύχομαι να γίνει μία πολύ καλή κι ενδιαφέρουσα σειρά αγώνων, να υπάρχει θέαμα και να την ευχαριστηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο κόσμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα