Ζώδια σήμερα 13/12: Προβλέψεις για την Τετάρτη

Κριός

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη στον 9ο σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε ωθήσει να στραφείς προς την γνώση, τα ταξίδια και τις περιπέτειες και σε νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν, με την διαφορά πως δεν θα ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς. Αν έχεις μεγάλες προσδοκίες το πιθανότερο είναι αυτές να διαψευστούν, μιας και τίποτα δεν θα είναι ξεκάθαρο. Μην πιστεύεις σε υποσχέσεις, ενώ θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε έγγραφα και χαρτιά αν χρειαστεί να πάρεις ή να προσκομίσεις σε κάποια υπηρεσία.

Παράλληλα σήμερα θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στον Αιγόκερως στον 10ο σου για να σου δώσει την δυνατότητα να επαναξιολογήσεις τα επαγγελματικά σου και να ολοκληρώσεις σχέδια που είχες αφήσει ανολοκλήρωτα. Δεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που ήσουν και παλιότερα.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στον 9ο σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να στραφείς στον εσωτερικό σου κόσμο, στις πολύ προσωπικές σου σχέσεις και σε θέματα οικονομικά. Αν ετοιμάζεις να επενδύσεις τα χρήματά σου, καλά θα κάνεις να το ξανασκεφτείς και να αποφύγεις επενδύσεις αμφιβόλου κατάληξης ή προέλευσης γιατί το πιθανότερο είναι να μην μάθεις εξ’ ολοκλήρου που θα επενδύσεις τα χρήματα σου. Τα μεγάλα οράματα και όνειρα είναι καλά, όταν διαθέτεις τις απαραίτητες γνωριμίες και γνώσεις, διαφορετικά καταλήγουν σε φούσκες ολκής. Μην πιστεύεις σε υποσχέσεις και μην εθελοτυφλείς μόνο και μόνο γιατί θέλεις να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα. Παράλληλα η αναδρομή του Ερμή από τον Αιγόκερω στον 9ο σου, μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και εμπόδια σε ένα ταξίδι ή σε κάποιες νομικές διαδικασίες εξαιτίας της έλλειψης κάποιων εγγράφων.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Τοξότη στον 7ο σου οίκο θα στρέψει τον ενδιαφέρον σου στις ερωτικές σχέσεις και τον κοινωνικό σου περίγυρο. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις μια νέα αρχή ωστόσο το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από την συμπεριφορά του/η συντρόφου σου. Ακόμη και αν όλα σου φαίνονται ιδανικά και νιώθεις φουλ ερωτευμένος/η, στο πίσω μέρος του μυαλού σου, κράτα «μια πισινή» γιατί η πραγματικότητα είναι διαφορετική απ’ ότι φαίνεται. Αν προκύψει μια νέα γνωριμία/σχέση, θα είναι αρκετά έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού ωστόσο, κάπου υπάρχει μια παγίδα που θα φανεί στο μέλλον. Σήμερα γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο σου. Δεν είναι καλή εποχή για επενδύσεις, αντίθετα μπορείς να ξεχρεώσεις παλιότερα χρέη και να τακτοποιήσεις οφειλές γενικότερα. Φρόντισε να μην λειτουργείς παρορμητικά ενώ γενικότερα θα αποφεύγεις να εκφράζεις όσα σκέπτεσαι και νιώθεις.

Καρκίνος

Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο σου και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η καθημερινότητα σου, κρύβει παγίδες και ωθείσαι να ξεφύγεις από αυτήν κάνοντας όνειρα για ταξίδια και περιπέτειες που το πιθανότερο είναι να μην συμβούν. Θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η και αποπροσανατολισμένος/η με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη στο εργασιακό σου περιβάλλον.  Δεν είναι καλή εποχή για εξετάσεις υγείας και τσεκάπ, διότι ο κίνδυνος λάθους  θα είναι αυξημένος. Γενικότερα θα νιώθεις πως  δεν έχεις ενέργεια να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές υποχρεώσεις. Η αναδρόμηση του Ερμή από τον Αιγόκερω στον 7ο σου, θα σε ωθήσει να επαναξιολογήσεις κάποιες συνεργασίες. Δεν είναι καλές ημέρες για διακοπή συνεργασίας ή για μια νέα, διότι αργότερα θα αλλάξεις γνώμη. Στον αισθηματικό τομέα ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα σχετικά με παρελθοντολογικές υποθέσεις. Μια επανασύνδεση είναι πιθανή.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στον 5ο σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σε κάνει επιρρεπή και ασύδοτο/η στις απολαύσεις και τις χαρές της ζωής  με αποτέλεσμα να βγαίνεις, να πίνεις,  να διασκεδάζεις και να ερωτεύεσαι μέχρι βλακείας. Αν πιστέψεις πως βρήκες τον έρωτα της ζωής σου,  να θυμάσαι πως όσο περισσότερο εξιδανικεύσεις κάποιον/α τόσο περισσότερο θα απομυθοποιηθεί αργότερα. Φυσικά δεν θα  υπάρξει καμία σταθερότητα και είναι πιθανό να ερωτεύεσαι και να γουστάρεις όποιον/α σου γυαλίσει εκείνη την στιγμή που θα είσαι στο τσακίρ κέφι. Προσοχή σε τυχόν εγκυμοσύνες και περισσότερο δε, στις ανεπιθύμητες. Ο Ερμής σήμερα γυρίσει ανάδρομος από τον Αιγόκερω στον 6ο σου και το ενδεχόμενο να πάρεις λάθος αποφάσεις για θέματα πρακτικά ή επαγγελματικά θα είναι αυξημένο. Μην παραμελείς την υγεία σου γιατί κάποια προβλήματα μπορεί να επανεμφανιστούν.

Παρθένος

Η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη στον 1ο σου, θα έρθουν σε πρώτο πλάνο. Επειδή θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να συγκατοικήσεις με τον/η αγαπημένο/η σου και μελλοντικά να αποδειχτεί πως πήρες λάθος απόφαση. Πολύ περισσότερο που από σήμερα γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής  στον 5ο σου. Καλό είναι να αφήσεις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα, ειδικά αν προκύψει μια εγκυμοσύνη. Γενικότερα οι σχέσεις με την οικογένεια δείχνουν ιδανικές ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να φροντίσεις κάποιο μέλος της οικογενείας σου. Μπορεί να θελήσεις να διακοσμήσεις το σπίτι σου, να γίνεις σπιτόγατος/α το επόμενο δεκαπενθήμερο και να ανασύρεις μνήμες από το παρελθόν που θα σου φέρουν συγκινήσεις και θλίψη.  Συζητήσεις με παιδιά που έπρεπε να γίνουν ήρθε ο καιρός να τις κάνεις.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη στον 3ο σου και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα για να φέρει έντονη την ανάγκη για επικοινωνία και συναντήσεις  Μόνο που θα υπάρξουν αρκετές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που θα καταστήσουν δύσκολη την επικοινωνία σου με τους/ις άλλους/ες. Στα ραντεβού σου μπορεί να πηγαίνεις καθυστερημένος/η ή ακόμη και σε άλλο σημείο συνάντησης από εκείνο που έχεις κανονίσει. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε αυτά που λες αλλά και σε αυτά που ακούς, γιατί οι υποσχέσεις θα δίνονται μάλλον για να αθετούνται. Σήμερα ο Ερμής από τον ζώδιο του Αιγόκερω και τον 4ο σου, θα γυρίσει ανάδρομος. Ξεκινά μια περίοδος που θα πρέπει να αναθεωρήσεις και να επαναξιολογήσεις  την σχέση με τα μέλη της οικογενείας σου. Αν υπήρξαν στο παρελθόν παρεξηγήσεις, ήρθε ο καιρός αυτές να συζητηθούν και να λυθούν.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Τοξότη στον 2ο σου και σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα για να φέρει χάος στα οικονομικά σου. Θα έχεις την διάθεση να τακτοποιήσεις και να ελέγξεις τα οικονομικά σου ωστόσο αυτό μόνο εφικτό δεν θα είναι. Δεν είναι περίοδος για μεγάλες αγορές και επενδύσεις γιατί το πιθανότερο είναι περισσότερα να δώσεις απ’ ότι να λάβεις. Θα υπάρξει μεγάλη αστάθεια πολύ περισσότερο που ο Ερμής από σήμερα γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω και στον 3ο σου. Περισσότερο θα πρέπει να σκέφτεσαι παρά να μιλάς ενώ αν πάρεις κάποια σημαντική απόφαση υπάρχει κίνδυνος λάθους και απογοήτευσης. Προβλήματα θα προκύψουν και στις μετακινήσεις σου και αν χαλάσει το μεταφορικό σου μέσο είναι προτιμότερο να το φτιάξεις από την αρχή, παρά να το αντικαταστάσεις. Ασυνεννοησία θα υπάρξει γενικότερα οπότε μην μπεις στην διαδικασία να υπογράψεις συμβόλαια ή να προβείς σε νέες συμφωνίες.

Τοξότης

Είσαι ο/η μεγάλος/η πρωταγωνιστής/τρια της Νέας Σελήνης αφού θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σου στον 1ο σου και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα είσαι αρκετά μπερδεμένος/η και χαοτικός/η καθώς δεν θα ξέρεις τι θέλεις να κάνεις και πως να προχωρήσεις. Οι σχέσεις θα έρθουν σε πρώτο πλάνο και είναι πολύ πιθανό να διαλυθούν κάποιες ψευδαισθήσεις για να πάρουν όμως την θέση τους κάποιες άλλες. Θα θέλεις να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και θα είσαι επιρρεπής σε καταχρήσεις οι οποίες θα σου προσφέρουν μόνο πρόσκαιρη ανακούφιση. Εστίασε σε καλλιτεχνικές και δημιουργικές ασχολίες και πίστεψε στον εαυτό σου και μόνο. Παράλληλα με την Νέα Σελήνη σήμερα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής από τον Αιγόκερω στον 2ο σου, για να σου φέρει κάποια προβλήματα στον οικονομικό τομέα. Μην δανειστείς και μην δανείσεις γιατί θα απογοητευτείς μελλοντικά.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στον Τοξότη στον 12ο σου και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα για να γίνεις περισσότερο αντικοινωνικός/η απ’ ότι συνήθως. Θα έχεις την τάση να κάνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας,  δεν θα είσαι ξεκάθαρος/η απέναντι στους/ις άλλους/ες, ούτε όμως και με τον εαυτό σου. Θα αφήνεις πολλές στιγμές να σε παρασύρει η θλίψη και η απογοήτευση για πράγματα που έγιναν ή που δεν θα γίνουν. Παράλληλα, θα γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο σου και τον 1ο σου, με αποτέλεσμα να κρατάς μέσα σου σκέψεις, λέξεις και συναισθήματα, δεν θα σε κατανοούν εύκολα και δύσκολα θα σε προσεγγίζουν. Δεν θα ξέρεις πολλές φορές πως να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα και την καθημερινότητα σου, οπότε είναι προτιμότερο να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφουγκραστείς  τι θέλει να σου πει το σύμπαν.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη του μήνα θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη και στον 11ο σου για να στρέψει το ενδιαφέρον σου στους/ις φίλους/ες και στα όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον. Με την διαφορά πως το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα φέρει όνειρα και στόχους απατηλούς και μη υλοποιήσιμους. Θα είσαι αρκετά ιδεαλιστής/στρια όμως το πιθανότερο είναι αν δεν βάλεις εφικτούς στόχους, να απογοητευτείς οικτρά και να χάσεις χρήματα. Οπότε να είσαι αρκετά προσεκτικός/η και να μην σπαταλάς περισσότερα απ’ όσα αντέχει η τσέπη σου. Σήμερα ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω και τον 12ο σου, θα γυρίσει ανάδρομος και θα ανασύρει μνήμες από το παρελθόν για να σε φέρει αντιμέτωπο με φοβίες και διλήμματα που πρέπει να εξαλείψεις. Θα κρατάς μυστικές τις κινήσεις και τα σχέδια σου και θα αποφεύγεις να παίρνεις αποφάσεις.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο σου και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα για να ανακινήσει επαγγελματικά θέματα. Θα βάλεις νέους στόχους ωστόσο το πιθανότερο είναι οι φιλοδοξίες σου να μην προχωρήσουν γιατί χωρίς θέληση να τις πραγματοποιήσεις μόνο απογοήτευση θα έχεις. Θα νιώθεις ανίκανος/η να αντιμετωπίσεις όσα προκύπτουν, θα κάνεις λάθη γιατί δεν θα μπορείς να δεις την πραγματικότητα ξεκάθαρα. Παρόμοιες καταστάσεις θα συναντήσεις και στον αισθηματικό τομέα αφού μόνο ξεκάθαρες δεν θα είναι οι προθέσεις σου. Από σήμερα γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής από τον Αιγόκερω στον 9ο σου, με αποτέλεσμα αν έχεις οργανώσει ένα ταξίδι, να παρουσιαστούν αρκετά προβλήματα, καθυστερήσεις και ακυρώσεις της τελευταία στιγμής. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τις επόμενες ημέρες είναι να γειωθείς και να δεις την πραγματικότητα από άλλη οπτική γωνία.

Πηγή: www.astrology.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, 1312, Προβλέψεις, Τετάρτη,zodia, 1312, provlepseis, tetarti