Ζώδια σήμερα 22/9: Προβλέψεις για την Παρασκευή

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις αρκετά καλή διάθεση με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη στον 9ο σου, θα εκφράζεσαι και θα κάνεις πράγματα με ελευθερία κινήσεων, χωρίς περιορισμούς. Η τάση σου να αποφύγεις οτιδήποτε κοινό και τετριμμένο θα είναι έντονη και με το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα θα έχεις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Ωραία τα όνειρα και ελπίδες αρκεί να μην αποδειχτούν απατηλά και φρούδες και κυρίως να μην το ρίξεις στις καταχρήσεις προκειμένου να νιώσεις πως κάνεις κάτι διαφορετικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με

την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη στον 8ο σου, τείνεις στην εσωστρέφεια αλλά και σε κάποια σενάρια και καχυποψίες στις συναναστροφές σου κυρίως αν εμπλέκονται οικονομικά ζητήματα. Θα έχεις εξαιρετική διαίσθηση και ένστικτο ωστόσο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα και θα πρέπει να γίνεις ιδιαίτερα προσεκτικός/η μην πέσεις θύμα ληστείας ή γενικότερα μην χάσεις το πορτοφόλι σου με ότι υπάρχει και δεν υπάρχει μέσα. Επειδή ψυχολογικά θα είσαι φορτισμένος/η δεν χρειάζεται να πάρεις καμία σημαντική απόφαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον σου με την Σελήνη στον Τοξότη είναι στραμμένο σε σχέσεις και συνεργασίες και δεν αποκλείεται να κλείσεις ένα ραντεβού με κάποιον ειδικό για συμβουλές, κυρίως αν σκοπεύεις να κινηθείς δικαστικά για μια προσωπική σου υπόθεση. Το πιθανότερο είναι το απόγευμα με το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα να νιώσεις απογοητευμένος/η, ίσως και προδομένος/η και να μην γνωρίζεις πως πρέπει να κινηθείς. Μην προσπαθήσεις να πάρεις καμία απόφαση, γιατί όλα θα είναι μπερδεμένα στο μυαλό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Τοξότη στον 6ο σου, θα νιώθεις καλά προσφέροντας τις υπηρεσίες σου εντός και εκτός επαγγελματικού χώρου και είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη ή να ασχοληθείς με την πνευματική και σωματική σου ευεξία. Πολλά τα καθήκοντα σου και θα πιάσεις τον εαυτό σου αρκετές στιγμές να βαριέται και να θέλει να κάνει άλλα πράγματα. Προς το απόγευμα που θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα θα σου φέρει την διάθεση να ταξιδέψεις κυριολεκτικά και μεταφορικά.

ΛΕΩΝ

Ακόμη και αν όλα πηγαίνουν στραβά, με την Σελήνη να βρίσκεται στον 5ο σου και νωρίς το ξημέρωμα να σχηματίζει εξάγωνο με Άρη και τρίγωνο Αφροδίτη, εσύ νιώσεις καλά, αισιόδοξος/η και έτοιμος/η να δράσεις και να ανταπεξέρθεις στις απαιτήσεις της ημέρας, που θα φροντίσεις να μην είναι πολλές, ώστε να μείνει ελεύθερος χρόνος να απολαύσεις χόμπι και πράγματα που σου αρέσουν. Το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα το απόγευμα δεν προσφέρεται για να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με επενδύσεις και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις με την Σελήνη στον 4ο σου, είναι εκείνες που θα σε απασχολήσουν έντονα και ενδεχομένως σου προκαλέσουν εσωτερική αναστάτωση αν προκύψουν προβλήματα. Θα έχεις εσωστρέφεια και θα είσαι προστατευτικός/η με τα μέλη της οικογενείας σου και αυτό ίσως σου φέρει προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Η ψυχολογία σου με το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα θα γίνει περισσότερο νοσταλγική και μπορεί να νιώσεις εγκατάλειψη και μοναξιά για πρόσωπα και καταστάσεις που έφυγαν από την ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Θα είσαι αρκετά δεκτικός/η και ευαίσθητος/η σε ότι ακούς και θα κρίνεις συναισθηματικά αλλά και καλοπροαίρετα γιατί θα έχεις κοινωνική και επικοινωνιακή διάθεση, ακόμη και νοσταλγική, αν συναντήσεις ανθρώπους από την παλιά σου γειτονιά ή ανθρώπους που για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα συνηθίζατε να κάνετε πράγματα μαζί κατά το παρελθόν. Το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα το απόγευμα θα σου φέρει συναισθήματα απογοήτευσης για την καθημερινότητα που ζεις και βιώνεις ίσως γιατί δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μεταβλητότητα που θα υπάρχει στην διαχείριση των οικονομικών σου με την Σελήνη στον Τοξότη στον 2ο σου, θα σε προβληματίσει έντονα, με αποτέλεσμα να γίνεις περίεργα σπάταλος/η ή και το αντίθετο, ανάλογα την ιδιοσυγκρασία σου. Θα φοβάσαι τα ανοίγματα και καλώς θα κάνεις, γιατί με το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα το απόγευμα θα πάρεις λάθος πληροφορίες ενδεχομένως και λάθος αποφάσεις για μια επένδυση ή ένα άνοιγμα επιχειρηματικό. Αν είσαι στον δρόμο καλό είναι να προσέξεις μην πέσεις θύμα απάτης ή ληστείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα σου ξεκινά πολύ καλά και με διάθεση κάνεις πολλά και διάφορα πράγματα για εσένα και μόνον με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου και στον 1ο σου. Πράγματι θα είσαι κεφάτος/η, αισιόδοξος/η αλλά και λίγο επιπόλαιος/α και αρχομανής και ίσως δημιουργηθούν κάποιες προστριβές στις σχέσεις σου με τους/ις άλλους/ες. Το απόγευμα αρχίζουν τα δύσκολα με το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα που θα είσαι τα μυαλά σου αλλού για αλλού. Τάση για καταχρήσεις, όνειρα θερινής νυκτός, τάση για εξαπάτηση και δεν συμμαζεύεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη στον 12ο σου, θα γίνεις περισσότερο εσωστρεφής απ’ ότι είσαι και δεν θα θέλεις επαφές με κόσμο, παρά μόνο για τα βασικά. Τάσεις μελαγχολίας αλλά και τάση να σκεφτείς πως θα χειριστείς προβλήματα και διλλήματα που αντιμετωπίζεις καθημερινά. Το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα το απόγευμα δεν θα βοηθήσει να κοιτάξεις κατάματα φόβους και ανασφάλειες, αντίθετα θα εντείνει την κατάσταση, μιας και η φαντασία σου θα οργιάζει. Προσπάθησε να καταπιαστείς με δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Τοξότη στον 11ο σου, θα είσαι αρκετά αισιόδοξος/η και θα βρίσκεις ολοένα καινούριους στόχους και σχέδια για να εκφράσεις διαφορετικά σου από τους/ις άλλους/ες, που ζουν μια ζωή κοινή και τετριμμένη. Ωστόσο, το απόγευμα με το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα διαψεύδονται οι προσδοκίες σου για κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια εξαιτίας των οικονομικών πόρων σου, που μοιάζουν ελλιπείς. Μην αφήσεις έναν/μια φίλο/η, ή γνωστό/η να σε επηρεάσει και να δώσεις χρήματα για κάποιον σκοπό γιατί είναι πολύ πιθανό να εξαπατηθείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Περίεργη η σημερινή ημέρα για εσένα μιας και δεν σου ταιριάζει η φύση της Σελήνης από τον Τοξότη στον 10ο σου. Ωστόσο, θα σου δώσει την ευκαιρία ακόμη και αν είσαι κακοδιάθετος/η, να προβάλλεις τις επαγγελματικές δεξιότητες σου και να προωθήσεις την καριέρα σου. Τις απογευματινές ώρες που θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα νιώσεις εξάντληση ή βαρεμάρα και αν εργάζεσαι, προκειμένου να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου ή να φύγεις νωρίτερα για το σπίτι σου, θα πεις κάποια ψεματάκια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, 229, Προβλέψεις, Παρασκευή,zodia, 229, provlepseis, paraskevi