Ζώδια σήμερα 5/10: Προβλέψεις για την Πέμπτη

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να μπεις σε μια διαδικασία αυτογνωσίας και να απαλλαγείς από όλα τα στοιχεία που μπορεί να ρίχνουν την ψυχολογία σου. Μη εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και δημιούργησε γύρω σου μια καλή ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τις καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις, γιατί θα είναι προσωρινές. νΟ σύντροφός σου είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει, γι’ αυτό φρόντισε να του μιλήσεις για όλα όσα σε αγχώνουν και σε προβληματίσουν, ώστε να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, πρέπει να αλλάξεις γρήγορα και άμεσα

τις τακτικές που ακολουθείς, ώστε να γνωρίσεις ένα άτομο που θα μπορεί να σταθεί άξια στο πλάι σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, αστάθμητοι παράγοντες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο για να σε επηρεάσουν αρνητικά, αν βέβαια το επιτρέψεις. Μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε βγάλει από την πορεία, που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει. Οι αποφάσεις που έχεις πάρει είναι όντως σωστές και δεν επιδέχονται κριτική από κανέναν, όποιο και αν είναι αυτό το πρόσωπο. Στη σχέση σου φίλε Ταύρε σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές από την μεριά του συντρόφου σου, οι οποίες θα προσφέρουν άλλον αέρα στην καθημερινότητα σου. Εσύ που ακόμη επιμένεις να είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι με τέτοια αρνητική συμπεριφορά απέναντι στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, θα παραμείνεις αδέσμευτος. Άλλαξε τακτική!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, βάλε σήμερα σχέδια για το μέλλον, γιατί θα έχεις την βοήθεια των πλανητών για να τα προωθήσεις με αποτελεσματικότητα. Πρόσεξε μόνο τα οικονομικά σου, γιατί πρέπει άμεσα να παγώσεις όλα τα περιττά έξοδα για να τα βγάλεις πέρα. Ανάλογη υπευθυνότητα και ενδιαφέρον πρέπει να επιδείξεις και στην οικογένειά σου, προσφέροντας την βοήθεια σου.

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να ισορροπήσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Σταματήστε να είστε αρνητικοί και αντιδραστικοί και προσπαθήστε να βρείτε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για τη σχέση σας. Για τους ελεύθερους Διδύμους προβλέπονται νέες γνωριμίες που θα σας φτιάξουν την ημέρα.

Καρκίνος

Αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Καρκίνε, χρειάζεσαι περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου.

Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δεν θα ήθελες. Φίλε Καρκίνε, η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο, αλλά για να ισορροπήσουν τα πράγματα πρέπει να κάνεις δραστικές κινήσεις. Με ήρεμο διάλογο μπορείς να λύσεις πολλές διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, μήπως πρέπει να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου; Βγες έξω, διασκέδασε και σίγουρα κάποιο αξιόλογο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Ωστόσο, πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και μετά να πάρεις αποφάσεις. Θα έχεις την ικανότητα να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν αγνές προθέσεις για σένα και ποια όχι και να τα απομακρύνεις από την ζωή σου. Η ημέρα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή και ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει τον έρωτα του με ξεκάθαρες κουβέντες και κινήσεις, γεγονός που θα σε κάνει να πετάς στον έβδομο ουρανό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, άνοιξε σήμερα τους ορίζοντές σου αλλά και τον κύκλο γνωριμιών σου, συναντώντας παλιούς φίλους και γνωστούς.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να κρίνεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Μπορείς να πετύχεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου, αρκεί να μείνεις συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συνετός. Φίλε Παρθένε, βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου το αποψινό βράδυ. Εσύ που ακόμη ταλανίζεσαι από την μοναξιά, μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί η μέρα σε ευνοεί να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις. Η σχέση σου, φίλε Ζυγέ, είναι σε καλά επίπεδα, αλλά για να την κάνεις ακόμη καλύτερη, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να εκδηλώνεις αυτά που νιώθεις στον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, σταμάτα επιτέλους να ασχολείσαι με το παρελθόν και άνοιξε τα φτερά σου για να συναντήσεις νέους ανθρώπους και να ζήσεις άλλες εμπειρίες.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι προβληματισμοί σου για την πορεία των θεμάτων που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου θα είναι σήμερα αρκετοί, αλλά με λογική σκέψη και ταπεινότητα θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, που θα σε ικανοποιήσουν. Έχεις δίπλα σου τους δικούς σου ανθρώπους, για να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωή σου και βγάλεις την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που έχεις. Εσύ που είσαι μόνος σου, βγες και διασκέδασε με τους φίλους σου και έχε τις κεραίες σου ανοιχτές… Ποτέ δεν ξέρεις από πού μπορεί να εμφανιστεί ο έρωτας στην ζωή σου…

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά. Έχεις αρκετά δικά σου προβλήματα, δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλησε με δικά σου άτομα για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που τον τελευταίο καιρό πρέπει να τα συζητήσεις, για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Η ημέρα σου θα είναι άκρως ερωτική, φίλε Τοξότη, και θα κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειές σου να εκδηλωθούν, ώστε να μην προκαλέσεις άσχημο κλίμα μεταξύ σας, λόγω κάποιας ζηλότυπης συμπεριφοράς. Οι ελεύθεροι Τοξότες να περιμένετε μια πρόσκληση από ένα άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα θα είναι παράξενη λόγω των πλανητικών συνδυασμών που θα πραγματοποιηθούν και αυτό απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει οτιδήποτε κάνεις και στα λόγια σου να χρησιμοποιήσεις το δρόμο της διπλωματίας στον μέγιστο βαθμό, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Έλεγξε την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς σου, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος καταστάσεις.

Φίλε Αιγόκερε, ο ερωτισμός σου σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο! Ο σύντροφός σου δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει με τίποτα, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα όμορφο και παθιασμένο βράδυ οι δύο σας, χωρίς τις παρεμβολές τρίτων ατόμων. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, να γνωρίζεις ότι η μέρα είναι ιδανική για να βγεις έξω και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Άνοιξε τα μάτια σου, γιατί μπορεί δίπλα σου κάποιος να υπάρχει που να ενδιαφέρεται για σένα, αλλά εσύ να μην του δίνεις καμία σημασία.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ανακύκλωση των γεγονότων της σημερινής ημέρας, σου δημιουργεί άσχημη ψυχολογική διάθεση. Τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολλά νεύρα, αλλά και έντονη κυκλοθυμία. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί όλα αυτά που μπορεί να σε αναστατώνουν, στο τέλος θα ξεπεραστούν και θα ηρεμήσεις. Στην ερωτική σου σχέση, φίλε Υδροχόε, φρόντισε να εκδηλώσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου απέναντι στον σύντροφό σου, και αυτός με τη σειρά του θα σου ομολογήσει αυτά που αισθάνεται για εσένα. Το κλίμα μεταξύ σας μπορεί να γίνει παθιασμένο, αν παραμερίσεις τις αναστολές σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, καλό θα είναι να αλλάξεις λίγο τη συμπεριφορά σου και να γίνεις πιο ανοιχτός στις νέες γνωριμίες.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα θα σε παιδέψει όσον αφορά τους στόχους που έχει θέσει. Βάλε όλο τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, έστω και με αργούς ρυθμούς. Κάποια τρίτα πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδό σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην τους επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές. Μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ημέρα που θα σε επηρεάσει και θα προκαλέσει πίεση και υπερβολές στον αισθηματικό σου τομέα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα, φίλε Ιχθύ. Για να βελτιώσεις την ψυχολογία σου, φρόντισε να ξεφύγεις με τον σύντροφό σου κάπου, που να μην σας βλέπει κανένας. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, πέρασε το χρόνο σου με φιλικά σου πρόσωπα και φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

www.myastro.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, 510, Προβλέψεις, Πέμπτη,zodia, 510, provlepseis, pebti