Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Οι Τόποι μας – Αλεξανδρούπολη», βιβλίο «JFK – Ο άνθρωπος που θα άλλαζε την Αμερική», «Hours», «Κ»

«Οι Τόποι μας» ταξιδεύουν εκεί που αρχίζει η Ελλάδα. Στον Έβρο και στην Αλεξανδρούπολη, με τους ακρίτες που επιμένουν. Ένας συλλεκτικός τόμος, για την ιστορία, τη φύση, τη δημιουργία, τη ζωή. Μαζί, «JFK - Ο άνθρωπος που θα άλλαζε την Αμερική». 60 χρόνια μετά τη δολοφονία του Κένεντι ο μύθος του παραμένει ζωντανός. Μη χάσετε την πρωτότυπη έκδοση από έγκριτους Έλληνες και Αμερικανούς, ιστορικούς και δημοσιογράφους. Ακόμα, στο χειμερινό «HOURS», με  διάθεση να προσφέρουμε χαρά στα αγαπημένα μας πρόσωπα, ετοιμάσαμε ένα πλούσιο αφιέρωμα στα ωραιότερα ρολόγια και κοσμήματα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, ενώ στο περιοδικό «Κ» αυτής της εβδομάδας, διαβάζουμε καθημερινές ιστορίες από κατοίκους της πόλης που προσπαθούν να διαχειριστούν τον χρόνο που περνούν στα ΜΜΜ ή κολλημένοι στην κίνηση στο αυτοκίνητό τους. Κάθε Κυριακή η «Καθημερινή» έχει κάτι για όλους!
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, Κυριακή, Καθημερινή, Οι Τόποι, – Αλεξανδρούπολη, JFK –, Αμερική Hours Κ,afti, kyriaki, kathimerini, oi topoi, – alexandroupoli, JFK –, ameriki Hours k