Αποτοξίνωση από τις γιορτινές μαγειρικές

Ψάρι αχνιστό με τα ζουμάκια του, ή βραστό, πιο σουπέ δηλαδή, ή ψητό. Με λαχανικά στο βράσιμο ή στο ταψί, αναλόγως.  Eνα χορτόρυζο, πρασόρυζο, λαχανόρυζο, σπανακόρυζο, ένα οποιοδήποτε -όρυζο.  Μια οσπριάδα, φακές, ρεβίθια ή φασόλια, στην κατσαρόλα ή στον φούρνο.  Αλλά και μία κοτόσουπα, αυγοκομμένη ή σκέτη.  Σαλάτες, σαλάτες, ωραίες, περιποιημένες σαλάτες.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποτοξίνωση,apotoxinosi