Χοιρινή σπάλα με ντομάτα και γραβιέρα στη γάστρα

Μια παρόμοια συνταγή κάνουν και στην Κληματαριά και την αργοψήνουν στις χειροποίητες γάστρες που έχουν μαστορέψει οι ιδιοκτήτες. Η Μαρία Σώτου, μία εκ των ιδιοκτητών, προτείνει προαιρετικά να μπήξουμε μικρά κομμάτια από κυδώνι μαζί με τα σκόρδα στη σάρκα του χοιρινού, γιατί αυτό, λέει, θα προσδώσει γλυκόξινη νοστιμιά. Ιδανικά προετοιμάζουμε το φαγητό από την προηγούμενη […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χοιρινή,choirini