Γαστρονόμος 12/3: Από τη Θεσσαλονίκη με αγάπη

Από την Περαία μέχρι το Κορδελιό, όλη η πόλη στο πιάτο μας. Οι γειτονιές της, τα στέκια της, οι κρυφές γωνιές, τα καλτ μαγειρεία, τα ρετρό ζαχαροπλαστεία, οι εμβληματικές συνταγές της, οι άνθρωποι που διαμορφώνουν την γαστρονομική της ταυτότητα. Μια πόλη διαρκώς σε κίνηση, διαρκώς εξελισσόμενη, ζωηρή και πολυπολιτισμική κι ένα τεύχος που θέλει να βουτήξει στα βαθιά και να γνωρίσει την ιστορία και την ψυχή της Θεσσαλονίκης μέσα από την κουζίνα της.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γαστρονόμος 123, Θεσσαλονίκη,gastronomos 123, thessaloniki