Χταπόδι στιφάδο

Υλικά Για 4-6 άτομα 1.250 γραμμάρια χταπόδι 1 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου 350 γραμμάρια λάδι 100 γραμμάρια ξίδι 1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη 3 φύλλα δάφνης 1 κιλό φρέσκες ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 ½ κουταλιά σούπας ντοματοπελτές Εκτέλεση Κόβετε τα πλοκάμια του χταποδιού σε φέτες 1-2 δάχτυλα. Πλένετε καλά τα κομμάτια και βάζετε σε κατσαρόλα μαζί με
Keywords
Αναζητήσεις
chtapodi stifado
Τυχαία Θέματα