Κέικ με φιστίκια Αιγίνης περιχυμένο με σιρόπι μελιού, πορτοκαλιού και σύκων

Κέικ με φιστίκια Αιγίνης «μαρινάρεται» σε σιρόπι από μέλι και πορτοκάλι και γαρνίρεται με φρέσκα, λαχταριστά σύκα. Ένα υπέροχο γλύκισμα που μπορείτε να αντικαταστήσετε το αλεύρι με ανάλογο χωρίς γλουτένη, για εσάς που την αποφεύγετε. Υλικά 40 γραμμάρια (1/3 του φλιτζανιού) καθαρισμένα φιστίκια Αιγίνης (ψίχα) 4 αυγά, χωρισμένα σε ασπράδια και κρόκους 70 γραμμάρια (1/3 [...]
Keywords
Τυχαία Θέματα