Νηστίσιμη φάβα

Η φάβα, το τρόφιμο δηλαδή που προέρχεται από τα αφυδατωμένα σπέρματα αρακά, περιέχει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά υδατανθράκων (63%) και πρωτεϊνών (20%), γεγονός το οποίο την αναβαθμίζει διατροφικά αφού αποτελεί πλούσια πηγή φυτικών πρωτεϊνών χωρίς ταυτόχρονη παρουσία τριγλυκεριδίων, κορεσμένων ή τρανς λιπαρών. Υλικά Για 2-4 άτομα 500 γραμμάρια φάβα 6-8 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κούπα ελιές σε
Keywords
Τυχαία Θέματα