Προχωρεί η ίδρυση του Δικτύου «ΕλαιοΤαβέρνων» στην Κρήτη

Γράφει ο Νίκος Μιχελάκης*Συνεχίζονται οι εργασίες ίδρυσης του Δικτύου ΕλαιοΤαβερνών Κρήτης, που θα εχουν σαν βασικη υποχρεωση την αποκλειστική χρήση ελαιολάδου σε όλα τα φαγητα, τηγανητά και εδέσματα που προσφέρονται. Κυριος στόχος του Δίκτυο αυτού θα είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού και των επιχειρήσεων εστίασης στους κινδύνους που συνεπάγεται για την υγεία των καταναλωτών η
Keywords
Τυχαία Θέματα