Ριγκατόνι με τόνο και σκληρό τυρί

Υλικά Για 2-4 άτομα 1 κουτί τόνο σε ελαιόλαδο 200 γραμμάρια σκληρό τυρί τύπου κασέρι, κομμένο σε κύβους ή τριμμένο 200 ml κρέμα γάλακτος Αλάτι, πιπέρι Μαϊντανό Εκτέλεση Υπέροχος συνδυασμός τόνου με ζυμαρικά!Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζετε, σε αλατισμένο νερό, τα ριγκατόνι, για 12 περίπου λεπτά. Τα στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο να μην κολλάνε.
Keywords
Τυχαία Θέματα