Ρυζόγαλο αρωματισμένο με βανίλια και κανέλα

Μια παραδοσιακή συνταγή για ρυζόγαλο. Δοκιμάστε αυτήν την καλοκαιρινή εκδοχή για ρυζόγαλο σερβιρισμένη με μούρα. Υλικά 1,75 λίτρα γάλα 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 1 ξυλάκι κανέλα Λεπτοριμμένη φλούδα από 1 λεμόνι 3/4 του φλιτζανιού (165 γραμμάρια) κρυσταλλική ζάχαρη 220 γραμμάρια μικρόκοκκο ρύζι (πχ. Arborio) 400 γραμμάρια ανάμεικτα φρέσκα μούρα Εκτέλεση 1. Βάλτε το [...]
Keywords
Τυχαία Θέματα