Το κόκκινο κρέας κόβει χρόνια ζωής – κίνδυνοι καρδιοπαθειών και καρκίνου

Σύμφωνα με νέα μεγάλη μελέτη ειδικών της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ το πολύ κόκκινο κρέας κόβει χρόνια ζωής. Στη μελέτη περιελήφθησαν περισσότερα από 120.000 άτομα και όπως προέκυψε η κατανάλωση κόκκινου κρέατος αύξανε σημαντικά τον κίνδυνο θανάτου εξαιτίας καρκίνου αλλά και καρδιοπαθειών. Προκειμένου να καταλήξουν στα συμπεράσματά τους οι επιστήμονες ανέλυσαν στοιχεία σχετικά με 37.698
Keywords
Τυχαία Θέματα