Υγεία: Πώς το «κακό» λίπος μετατρέπεται σε «καλό»

Επιστήμονες σε ένα από τα κορυφαία ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου, στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας (ΕΤΗ) της Ζυρίχης στην Ελβετία…ανάμεσα στους οποίους μία Ελληνίδα βιολόγος, κατάφεραν για πρώτη φορά να ανακαλύψουν τον μηχανισμό με τον οποίο τα κύτταρα του λευκού («κακού») λίπους μετατρέπονται σε κύτταρα καφέ («καλού») λίπους σε ένα ζωντανό οργανισμό. Το επίτευγμα αυτό,
Keywords
Τυχαία Θέματα