Julia Stegner: Άγαλμα το κορμί της! (PHOTOS)



Ένα από τα διασημότερα supermodels του πλανήτη και το 17ο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο σύμφωνα με την ετήσια λίστα του models.com, η πανύψηλη Γερμανίδα Julia Stegner ξεκίνησε την επαγγελματική της...καριέρα από πολύ μικρή ηλικία, παίρνοντας μέρος σε διάφορα διαφημιστικά για παιδιά, ενώ συστηματικά στο χώρο της μόδας μπήκε στα 16 της αφού ήταν ήδη 1,80!
Ο πρώτος που την έκλεισε για επίδειξη μόδας, στα 16 της, ήταν ο οίκος Tilla Lindig, με γραφεία σε Μόναχο και Λονδίνο και παρά το γεγονός ότι η Stegner σχεδίαζε να σπουδάσει και οικονομικά τελικά μετακόμισε στο Παρίσι όπου ξεκίνησε αμέσως μια απίστευτα επιτυχημένη καριέρα στο modeling.
Το πρώτο της εξώφυλλο ήταν για το γαλλικό «Elle», τo 2003, ενώ την ίδια χρονιά άνοιξε το χειμερινό show του Yves Saint Laurent στο Παρίσι. Από τότε μέχρι σήμερα, η Julia έχει κάνει τα πάντα, μέχρι το 2011 συμμετείχε ανελλιπώς στους καταλόγους και στα show της «Victoria's Secret», έχει φωτογραφηθεί για τα ημερολόγια της Pirelli, ενώ τα εξώφυλλα της σε περιοδικά μόδας και οι συμμετοχές της σε καμπάνιες είναι δεκάδες.

MorePHOTOS

oneman
Keywords
Τυχαία Θέματα