Karima El Mahroug> Η 20χρονη "Ruby" που "έκαψε" τη πολιτική καριέρα του Καβαλιέρε

Πολλές γυναίκες έχουν περάσει από τη ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά η Ρούμπι αποδείχθηκε η πιο μοιραία. Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Καβαλιέρε, τρεις φορές πρωθυπουργό της Ιταλίας, επειδή την πλήρωσε για να κάνουν σεξ όταν ήταν ακόμη ανήλικη.
Και για κατάχρηση εξουσίας, γιατί υποχρέωσε την αστυνομία να την αφήσει ελεύθερη όταν την είχαν συλλάβει για κλοπή. Είναι 20 ετών, αλλά η Καρίμα ελ Μαχρούνγκ, χορεύτρια σε νυχτερινά κέντρα με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ρούμπι Ρουμπακουόρι (Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα), γνώρισε από μικρή την πιο σκληρή πλευρά της ζωής. Λέει ότι τη βίασαν και
την κακοποίησαν στα παιδικά της χρόνια. Στην εφηβεία το έσκασε από το σπίτι και για κάποιο διάστημα μπαινόβγαινε σε αναμορφωτήρια. Φαίνεται ότι η σχέση με τον Μπερλουσκόνι άρχισε όταν ήταν μόλις 16 ετών.
Αλλά, στο δικαστήριο η Ρούμπι διαχώρισε τον τρόπο με τον οποίο της έχουν φερθεί οι άνδρες γενικώς από τη συμπεριφορά του Σίλβιο απέναντί της.
«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ένας άνδρας δεν προσπάθησε να με ρίξει στο κρεβάτι. Εκείνος μου φέρθηκε σαν πατέρας, το ορκίζομαι» είπε στην εφημερίδα «La Repubblica».

Αρνείται, ακόμα και σήμερα, την οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση με τον Μπερλουσκόνι, λέγοντας ότι ήταν απλώς ένας μοναχικός άνθρωπος που πλήρωνε για να κάνει παρέα με νεαρές γυναίκες. Η Καρίμα έφτασε στην Ιταλία με την οικογένειά της από το Μαρόκο το 2003. Εγκαταστάθηκαν στην Ταορμίνα της Σικελίας.
«Οταν ήμουν εννέα ετών με βίασαν δύο θείοι μου, αδέλφια του πατέρα μου... Το μόνο πρόσωπο στο οποίο τόλμησα να μιλήσω ήταν η μητέρα μου. Μου είπε να μη βγάλω άχνα γιατί αν μάθει ο πατέρας μου ότι δεν είμαι παρθένα θα με σκοτώσει» λέει η Ρούμπι.
Σε άλλη συνέντευξη έχει πει ότι μετά τον βιασμό επινόησε έναν «παράλληλο κόσμο» για να σβήσει τις μνήμες. Ελεγε στους συμμαθητές της ότι είχε μία υπέροχη οικογένεια... Αλλά όταν ήταν 12 ετών, ο μουσουλμάνος πατέρας της της έριξε μία κατσαρόλα γεμάτη καυτό λάδι επάνω της, επειδή του είπε ότι ήθελε να γίνει καθολική.

Αλλες πληροφορίες λένε ότι η Ρούμπι ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία για το φλογερό ταμπεραμέντο της και για τις μικροκλοπές που έκανε.
Εφυγε από το σπίτι και έγινε χορεύτρια της κοιλιάς, αλλά επιμένει ότι δεν δούλεψε ποτέ ως πόρνη. «Προσπάθησα, αλλά δεν τα κατάφερα. Οπως μου είπε η μητέρα μου, πόρνη γεννιέσαι, δεν γίνεσαι» λέει.
Τον Μπερλουσκόνι τον γνώρισε στις αρχές του 2010. Της τον σύστησε ένας φίλος του που την είχε δει σε νυχτερινό κέντρο. Η ανήλικη Ρούμπι πήγε στο σπίτι του πρωθυπουργού αρκετές φορές τους επόμενους μήνες. Εκείνη λέει ότι της έκανε δώρα, αλλά δεν την πλήρωσε ποτέ για να κάνουν σεξ.
Η σχέση τους ήρθε στο φως τον Μάιο του 2010, όταν η αστυνομία τη συνέλαβε για κλοπή χρημάτων και κοσμημάτων, στο Μιλάνο. Την άφησαν να φύγει με την προσωπική μεσολάβηση του Μπερλουσκόνι. Ο πρωθυπουργός είπε στην αστυνομία ότι η Ρούμπι ήταν ανιψιά του τότε προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ και απαίτησε την ελευθερία της για να αποφευχθεί διπλωματικό επεισόδιο.
Ο Μπερλουσκόνι ισχυρίζεται ότι της έδωσε 7.000 ευρώ και δώρα και ότι τη βοήθησε «από οίκτο». Η Ρούμπι έχει κληθεί ως μάρτυρας σε τουλάχιστον δύο έρευνες για το σκάνδαλο και έχει δώσει αντικρουόμενες καταθέσεις.
Είπε ότι είχε εφεύρει λεπτομέρειες για τα σεξουαλικά πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» που γίνονταν στη βίλα του Μπερλουσκόνι και ομολόγησε ότι είπε ψέματα όταν κατέθεσε ότι την είχαν πληρώσει με πολλά λεφτά για να πηγαίνει στα όργια.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, η Ρούμπι ήταν «μέρος ενός συστήματος πορνείας που έχει δημιουργηθεί για την προσωπική σεξουαλική ικανοποίηση του κατηγορουμένου». Το δικαστήριο άκουσε ότι γρήγορα έγινε «η αγαπημένη του» Καβαλιέρε, ο οποίος της έδωσε 5 εκατ. ευρώ για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους.
Το μόνο βέβαιο; Η Ρούμπι έχει εξαργυρώσει τον ρόλο της στο σκάνδαλο με καλοπληρωμένες συνεντεύξεις, τηλεοπτικές διαφημίσεις και ειδικές εμφανίσεις σε κλαμπ σε όλη την Ιταλία.
Είναι τώρα μητέρα και φέρεται να έχει παντρευτεί έναν μάνατζερ νυχτερινού κέντρου διασκέδασης.
Για τον Μπερλουσκόνι το τίμημα είναι επτά χρόνια φυλάκισης και ισόβιος αποκλεισμός από τα δημόσια αξιώματα.
Ποινή που δεν πρόκειται να εκτίσει, επειδή η απόφαση είναι πρωτόδικη και θα ακολουθήσει βροχή εφέσεων.

Ειρήνη Μητροπούλου

kourdistoportocali.com
Keywords
Τυχαία Θέματα