TI ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ...

Εκτός από τα όσα είπαν μπροστά στις κάμερες οι πολιτικοί αρχηγοί αναφορικά με το περιεχόμενο της συνάντησης τους, υπάρχουν και αυτά που δεν είπαν στους δημοσιογράφους.
Αν και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ρωτήθηκε...

για το θέμα της λίστας Λαγκαρντ και απάντησε ότι θα δοθούν απαντήσεις την Πέμπτη στη συζήτηση στη βουλή, εκείνο που σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν οι αρχηγοί ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα στηθούν οι κάλπες.Κάτι που απ' ότι φαίνεται
απασχολεί έντονα τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης γιατί πολύ απλά φοβούνται διαρροές βουλευτών, αν και οι περισσότεροι εκτιμούν, ότι η ψηφοφορία θα είναι ελεγχόμενη. Τόσο ο κ. Βενιζέλος, όσο και ο κ. Κουβέλης, είπαν ότι δεν τέθηκε τέτοιο θέμα γιατί είναι αποκλειστικό θέμα της διάσκεψης προέδρων της βουλής, ωστόσο οι πληροφορίες επιμένουν.
Η δυστοκία φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν τέθηκε σήμερα στη διάσκεψη προέδρων όπως είχε αρχικά αποφασιστεί, ως θέμα, αλλά θα εξεταστεί αύριο και θα ληφθεί απόφαση από την ολομέλεια της βουλής. Εκεί πάνω κινήθηκαν και οι αρχηγοί.
Η πρόταση της ΔΗΜΑΡ για μια κάλπη που φαίνεται πως έχει καταθέσει , δεν φαίνεται να περνάει εύκολα. Είναι εξαιρετικά επιπόλαιο και με μεγάλο πολιτικό ρίσκο, άρα δεν το διακινδυνεύουν . Οι τέσσερις κάλπες, επίσης δεν προφυλάσσει από εκπλήξεις που μπορεί να συμβούν, και άρα οι τρεις κάλπες είναι κάτι που κερδίζει συνεχώς έδαφος. fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα