TO ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...

Οι άνθρωποι που δύο χρόνια τώρα οδήγησαν την χώρα στον απόλυτο εξευτελισμό έχουν το θράσος και τα βάζουν με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ άλλοι που ψήφιζαν τα μνημόνια χωρίς ίχνος ντροπής το παίζουν σήμερα αντιμνημονιακοί...Ο Βενιζέλος μετά το τέλος της συνεδρίασης του Eurogroup αργά το βράδυ τα έριξε στους πολιτικούς αρχηγούς που δεν είχαν ξεκαθαρίσει την θέση!

Αλήθεια ποιόν εκπροσωπεύει ο κ. Βενιζέλος και ποιές είναι οι ευθύνες
του για την άθλια κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας;...Είναι δυνατόν να δηλώνει πως πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε ταπεινώσεις και περισσότερες ταπεινώσεις. Τί σόι διαπραγματεύσεις είναι αυτές; Διαβάστε τί δήλωσε:

«Δεν έλαβε την τελική απόφαση το Eurogroup, καθώς διατυπώθηκαν πολλές αντιρρήσεις από πολλές χώρες, βασισμένες στο γεγονός ότι δεν ολοκληρώσαμε, σε συνεργασία με την τρόικα, τον κατάλογο των δημοσιονομικών μέτρων για το 2012» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη τύπου μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup. «Μας λείπουν ακόμα 325 εκ. ευρώ για να ολοκληρωθούν τα μέτρα αυτά» πρόσθεσε.

«Το Eurogroup στάθηκε, ιδιαιτέρως, στο σημείο ότι ακόμα δεν έχουν δοθεί έγγραφες, ρητές και ανεπιφύλακτες δεσμεύσεις για το πρόγραμμα από τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την ελληνική κυβέρνηση» σχολίασε ο κ. Βενιζέλος ενώ πρόσθεσε ότι «Η χώρα μας μέχρι την άλλη Τετάρτη θα πρέπει να κάνει οριστική στρατηγική επιλογή».

«Πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε ταπεινώσεις και ακόμα μεγαλύτερες ταπεινώσεις» δηλωσε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε ότι θα ενημερώσω διεξοδικά τον πρωθυπουργό, τα πολιτικά κόμματα και τον ελληνικό λαό.
Keywords
Τυχαία Θέματα