Αυτά είναι τα κορμιά που θα χορέψουν στο νέο "Dancing With The Stars! (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε σε ποιες αιθέριες υπάρξεις (αλλά και όχι μόνο) της ελληνικής showbiz έχει γίνει πρόταση!-Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Secret»

Διαβάστε σε ποιες αιθέριες υπάρξεις (αλλά και όχι μόνο) της ελληνικής showbiz έχει γίνει πρόταση!-Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Secret»

Τις "μηχανές" στο φουλ έχουν βάλει στον ΑΝΤ1 για να συμπληρώσουν τη λίστα με τους stars που θα χορέψουν στον τέταρτο κύκλο του Dancing το οποίο προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα ανάμεσα στην τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου και την πρώτη του Νοεμβρίου. Ηδη το επιτελείο του σταθμού σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής, έχουν κάνει τις πρώτες σημαντικές προτάσεις περιμένοντας μέχρι και τις 20 Αυγούστου θετικές ή αρνητικές απαντήσεις.
Δέσποινα Βανδή, Ναταλία Γερμανού, Στάθης Ψάλτης, Μάρκος Σεφερλής και Χρήστος Φερεντίνος (οι δύο τελευταίοι έχουν συμφωνήσει) είναι τα τέσσερα πιο σημαντικά -μέχρι αυτή τη στιγμή- πρόσωπα της ελληνικής σόου μπιζ που έχουν ήδη δεχτεί πρόταση απο τον ΑΝΤ1. Αν η Δέσποινα Βανδή αρνηθεί τελικά, οι άνθρωποι του σταθμού θα κάνουν "κρούση" στην Ελλη Κοκκίνου. Στο μεταξύ, εκτός από τα «δυνατά» ονόματα, ο ΑΝΤ1 έχει προσεγγίσει και άλλα πρόσωπα που μέχρι τα τέλη Αυγούστου έχουν το περιθώριο να αποδεχτούν ή όχι τη συμμετοχή τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σε αυτή τη "λίστα" βρίσκεται η Χρύσπα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Ευθύνης Ζησάκης, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η Χριστίνα Σάλτη, ο Νίκος Γκάνος, αλλά και οι πρωταθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής Βαρβάρα Φίλιου και Κορίνα Αλευρογιάννη,
Οσο για την παρουσίαση αλλά και τους κριτές του Dancing, ο... πελαργός φαίνεται πως θα φέρει τη μοναδική αλλαγή στη σύνθεση. Ο λόγος για την Γκαλένα Βελίκοβα που σε περίπου ενάμιση μήνα θα γίνει μητέρα, και στην θέση της οποίας αναμένεται να καθήσει η νικήτρια του τρίτου κύκλου Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η θέση που και πάλι αναζητά "πρόσωπο", είναι αυτή του backstage, οπου για εκεί ακούγεται το όνομα της Λάουρας Νάργες. Στην περίπτωση όμως που "μετακομίσει" στον Alpha, η εναλλακτική πρόταση είναι ο Γιώργος Λιανός.parapolitika
Keywords
Τυχαία Θέματα