Αυτή είναι η Βραζιλιάνα Fernanda Lima που αναστάτωσε το Μουντιάλ



H 36ΧΡΟΝΗ FERNANDA LIMA

Αδιαμφισβήτητα η 36χρονη Fernanda Lima έκλεψε τη παράσταση από την κλήρωση του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Μόλις οι εντυπωσιακές καμπύλες της εμφανίστηκαν στην οθόνη, οι άνδρες... έχασαν την μπάλα και αναρωτήθηκαν «ποιο ποδόσφαιρο;». Η Φερνάντα Κάμα Περέιρα Λίμα όπως είναι το πλήρες όνομά της, σχολιάστηκε περισσότερο και από την κλήρωση στα social media.
Η 36χρονη Lima, που το 2003 είχε και μια ταραχώδη σχέση με τον ποδοσφαιριστή Ronaldo, είναι παντρεμένη με το συμπαρουσιαστή της βραδιάς, Ροντρίγκο Χίλμπερτ και μαζί έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα αγοράκια. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Fernanda βγήκε γυμνή στο εξώφυλλο της βραζιλιάνικης έκδοσης του «Rolling Stone», ενώ 2-3 χρόνια νωρίτερα είχε φωτογραφηθεί γυμνή για λογαριασμό του «Playboy».
Επιπλέον, η 36χρονη Lima είναι γνωστή στην πατρίδα της έχοντας δουλέψει ως μοντέλο και ηθοποιός ενώ το τελευταίο διάστημα είναι παρουσιάστρια της εκπομπής «Amor & Sexo». Οσο για το Μουντιάλ, δηλώνει μετά βεβαιότητας ότι ο τίτλος ανήκει στη Βραζιλία.

MorePHOTOS
Keywords
Τυχαία Θέματα