ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ "ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ"ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ



Με τίτλο "Γιατί ο νεοδημοκράτης δε θα ψήφιζε ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα' κυκλοφόρησε ο Πυρηνας Υποστηρικτων του Κ.Καραμανλη και ακολουθεί κείμενο που δήθεν επιχειρηματολογεί. Η αλήθεια είναι ότι διαμηνύθηκε στον Καραμανλη να...σταματήσει ο πυρηνας την κριτική και τις επιθέσεις εν οψει εκλογών και ταυτόχρονα του ζητήθηκε να αποκηρυχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι αντελήφθησαν οι της πολιτικής άνοιξης του Αντωνάκη οτι ΟΙ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ. Καί φυσικά το αρθρο δεν θα σταματήσει τους Καραμανλικούς να στείλουν τον Αντώνη σπίτι του. Διαβάστε:

"Σήμερα δε θα επεκταθούμε ούτε θα αναλωθούμε σε όλα αυτά που κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις νεφελώδεις και αντιφατικές απόψεις του, τις ανθελληνικές απόψεις σχετικά με τα εθνικά μας θέματα που κατά καιρούς έχουν εκφραστεί από πρωτοκλασάτα στελέχη του ούτε θα κάνουμε αναφορά στη δήλωση του κ. Γλέζου περί συγκυβέρνησης με τη Ν.Δ.
Θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε, γιατί για εμάς ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του είναι το κόκκινο πανί όσο αφορά και τις κινήσεις που έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν σε ταξίδι του στην Αμερική. Ο κ. Τσίπρας φωτογραφίζεται με τους κ.κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ και Τόμας Μίλερ.
Ποιοι είναι όμως αυτοί οι κύριοι;
Ντάνιελ Σπέκχαρντ και τηλεγραφήματα των Wikileaks:

«Όλα δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ κερδίζει τις εκλογές» σημείωνε με ανακούφιση στο ενημερωτικό σημείωμά του προς την Ουάσιγκτον, μία εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών του Οκτωβρίου του 2009, ο τότε πρέσβης των ΗΠΑ Ντάνιελ Σπέκχαρντ, συμπληρώνοντας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός θα επανεξετάσει τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη και τη συμφωνία για τον SouthStream.

Δύο χρόνια η αμερικανική πλευρά είχε ζήσει με την ανησυχία της ελληνορωσικής προσέγγισης, η οποία έθετε εν αμφιβόλω τα οικονομικά και στρατηγικά συμφέροντα της υπερδύναμης στην περιοχή και απειλούσε να βάλει τέλος σε ένα έργο ζωτικής σημασίας για εκείνη, την ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης από έναν απολύτως ελεγχόμενο δρόμο, αυτόν του αγωγού TGI.

Υπάρχει μια σειρά τηλεγραφημάτων της αμερικανικής πρεσβείας προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα οποία αποδεικνύουν το πώς εργάστηκαν οι Αμερικανοί για την ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή, πραγματοποιώντας ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα φίλης και συμμάχου χώρας και εμποδίζοντας τη χάραξη εθνικής πολιτικής βάσει των ελληνικών συμφερόντων.
Τον τρόπο που οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποίησαν τη διένεξη Ελλάδας - Σκοπίων για την ονομασία, προκειμένου να ασκήσουν πιέσεις προς τη χώρα μας ώστε να εγκαταλείψει τα κοινά ενεργειακά της σχέδια με τη Ρωσία, αποκαλύπτουν τέσσερα ακόμη απόρρητα τηλεγραφήματα της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον "και διάφορα άλλα μπλα μπλα αηδιαστικά, γιατι στοχεύουν στο να μην ψηφισθει ο Σύριζα απο τους Καραμανλικους.
Keywords
Τυχαία Θέματα