ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: O KOΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

« Ο κόσμος έχει ανάγκη από άλλου είδους στάση στα πράγματα. Περισσότερο σοβαρή στάση, περισσότερη υπευθυνότητα, περισσότερη αποφασιστικότητα και πάνω απ’ όλα αποτέλεσμα που θα έχει σχέση με την καθημερινή του ζωή και τα προβλήματα του»,υπογραμμισε ο υπουργος Προστασιας του Πολιτη κος Χρηστος Παπουτσης απαντώντας σε ερωτησεις δημοσιογραφων συμπληρωνοντας οτι:

”Προς το παρόν
όμως η Κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή που εγγυάται την προσπάθεια η οποία γίνεται με επιτυχία. Θεωρώ όμως ότι σιγά σιγά όλοι αντιλαμβάνονται ότι χρειάζεται και μεγαλύτερη προσπάθεια από τα άλλα κόμματα. Έχω την αίσθηση ότι δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι μια γενική κριτική η οποία μπορεί να δικαιολογηθεί. Υπάρχουν ορισμένες προσεγγίσεις που θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικές από το ένα ή το άλλο κόμμα, σε διαφορετικούς τομείς. Δε νομίζω ότι είναι γενική η κατεύθυνση τους.

Όμως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στην Ελλάδα έχουμε μεγάλη υστέρηση όσον αφορά στην αντίληψη για τις κυβερνητικές συνεργασίες και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα σε μια εποχή κρίσιμη, που απαιτούνται γρήγορες αποφάσεις και με όσο το δυνατό μεγαλύτερη συναίνεση. Πιστεύω όμως, ότι θα πάνε όλα καλά, γιατί είναι τόσο σοβαρά και μεγάλα τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, που όλα τα υπόλοιπα και αυτού του είδους οι διαφορετικές προσεγγίσεις, είναι πολύ μεγάλη πολυτέλεια”.
Keywords
Τυχαία Θέματα