ΕΡΤ… ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ…

«ΕΡΤ Μάρια Νεφέλη όταν καθεσαι ετσι, ανυποψιαστη, με την γοητεια του πισινου σου πανω σε ένα ξυραφι»…

Η ΕΡΤ ηταν η ΕΡΤ και θα είναι παντα ετσι. Πριν ηταν η ΥΕΝΕΔ, αλλα ποιος νοιαζεται… για ένα στρατοπεδο συγκεντρωσης αλλοδαπων;

Διαφοροι μαλακες κατά καιρούς, πετάνε
κατι για την ανεξαρτησια της ΕΡΤ.
Δεν υπαρχει καμμια ανεξαρτησια πουθενα στον κοσμο-μην ακουτε μπουρδολογιες ανοητων-σε κανενα κρατικό μεσο.Ισοροπιες υπαρχουν.

Στην ΕΡΤ, η απεικονιση σήμερα είναι τρικομματική.Οπως θα επρεπε δηλαδη να είναι.Τρία κομματα βαζουν τους εκλεκτούς τους.Καλο θα ηταν να μπορουσε να ισοροπησει και ο Συριζα, αλλα αυτό μαλλον προβλήματα θα δημιουργούσε .

Η ΕΡΤ είναι ένα μεγάλο μαγαζι, όπως θα επρεπε να είναι κάθε γνησια κρατικοδίαιτο μαγαζι.Γιατι υπαρχουν και ιμιτασιον κρατικοδιαιτα μαγαζια;Nαι.

Τα ιδιωτικά μαγαζια, με τα κρατικα δωρακια-δάνεια και φυσικα τις κρατικες διαφημισεις και αλλα δωρα που ζουνε από την εκαστοτε κυβερνηση.

H ΕΡΤ με βασή την τηλεθέασή της, επηρεάζει ένα μικρο κομμάτι του ελληνικού λαού.Εαν οι αντιδράσεις για το προγραμμά της και για τα οσα γενικώς εκπέμπει ηταν αναλογες της τηλεθέασης, τότε δεν θα υπηρχε κανένα πρόβλημα.Ομως αυτό το μικρό ποσοστό, θεωρούν κάποιοι ότι δεν μπορει να το διαφεντεύει η εκαστοτε κυβέρνηση, διοτι για την ΕΡΤ πληρώνουν ολοι.Προκειται για ουτοπιστικές μαλακίες, όπως εξηγήσαμε πιο επανω, γιατι και για τα ιδιωτικα κανάλια πληρώνουμε ολοι, με την ευρεία εννοια και εξ αιτιας των χαριστικων δανειων, χαριστικων φορολογικων ρυθμίσεων και γιατι εμεις στην ουσια πληρώνουμε τις κρατικες διαφημισεις, που βγαινουν από έναν κοινο λαικό κορβανά των υπουργειων και των οργανισμων.Απλως στα της ΕΡΤ φαίνεται…η πληρωμή μας και ο κόπος μας…

Το μειζον θέμα που θα πρέπει να συζητηθει για την ΕΡΤ, είναι ότι για πρώτη φορα, ειτε εξ αιτίας του γεγονότος ότι εχουμε τρικομματική κυβέρνηση και θα πρέπει οι εντολες να ειναι ευθείες, ευκρινείς και απόλυτες, αρα οι παρεμβάσεις χονδροειδεις και αθλιες ,ειτε γιατι υπαρχουν αλλοι λόγοι..διοικούν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Είναι κάτι σαν εκεινο τον παλαιό πολιτικό που κατηγορώντας τον τότε πρωθυπουργο, ανεφερε, θαβοντάς τον, ότι είναι καλος ανθρωπος «φθάνει να εισαι ο τελευταίος που θα μπει μεσα, πριν παρει τις αποφασεις».Εννοουσε πολύ απλα, ότι αλλαζε γνώμη ο πρωθυπουργος-ο τοτε λεμε, μην παρεξηγηθουμε κι ολας-αναλογα με τον τελευταιο συνομιλητη του.

Όπως και νάχουν τα πράγματα και κατω από το πρισμα των πραγματων που προαναφέραμε στην ΕΡΤ, αυτά συμβαινουν.

Το θεμα είναι πως για να κατηγορήσεις καποιον, πρέπει να εχει την ευθύνη καποιος.Για να τον κατηγορησεις και για να τον αλλαξεις πρέπει να εχεις εσυ την ευθυνη, ώστε αργοτερα όταν γινει «ταμειο»να εχεις και τις ευθύνες σου και να κριθεις.

Ελα όμως που στην ΕΡΤ, δεν είναι ετσι.Και για πρωτη φορα αυτή, η ασυνενοησια τα διαφορετικα καπετανάτα, η παντελης αδυναμια των δηθεν διοικουντων και η παντελης ασχετοσυνη των πραγματικα διοικου
Keywords
Τυχαία Θέματα