Γιατί πληρώνουν τόσα χρόνια, τους ηλίθιους;

Θυμάστε τους... νεοφιλελεύθερους κάθε απόχρωσης; Θυμάστε που είχαν ως βασική... μεσσιανικού τύπου επίκληση ότι «οι αγορές αυτορυθμίζονται»;
Τελικώς μόνο εμάς ήθελαν να... ρυθμίσουν τα παλιόπαιδα τα ατίθασα. Από μικρά στις δεσμεύσεις της «βιοπάλης» οι ακαδημαικοί και δημοσιογραφικοί ντενεκέδες όπως είχε γράψει κάποτε για ένα γνωστό αμόρφωτο μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, ένας τουλάχιστον μορφωμένος, κριτικός θεάτρου.
ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ «ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΡΙΝΤΜΑΝ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ
ΜΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΘΕ «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ» ΛΥΣΗΣ (και είναι αρχή ακόμη, τα' παμε...)

Εν αρχή ήτο ...η δέσμευση γης. Τα «οικολογικά» προγράμματα. Η απαγόρευση της δόμησης «εκτός σχεδίου». Πράγματα που ακούγονταν... ωραία αλλά ήταν, είναι, το colpo grosso για την αφαίρεση των περιουσιών, μετά τα κολπάκια του Χρηματιστήριου. Και, κυρίως, το πιο δυνατό κτύπημα στην ιδιοκτησία και την αυτονομία του Έλληνα πολίτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ PSI ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ «ΜΕΛΛΟΝ»:

Αντιγράφω: «...Το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει νέα έκτακτη εισφορά «μόνιμου χαρακτήρα», παρόμοια με το χαράτσι της ΔΕΗ.

Ο συλλογισμός των ιθυνόντων του υπουργείου Οικονομικών δεν διαφοροποιείται πολύ από αυτόν που χρησιμοποιήθηκε για την εφαρμογή της έκτακτης εισφοράς στα υπόλοιπα ακίνητα και η σχετική εισήγηση θα τεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων για τη διαμόρφωση του εθνικού φορολογικού συστήματος.

Όπως γράφει σήμερα η «καθημερινή», το υπουργείο σχεδιάζει τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων, με βάση την αντικειμενική τους αξία. !

Το μέτρο που εξετάζεται έχει μόνο ένα και μόνο στόχο. Να εξαναγκάσει τους Έλληνες πολίτες να πουλήσουν «έναντι πινακίου φακής» την περιουσία τους αφού θα αδυνατούν να πληρώνουν στο κράτος ένα νέο «μόνιμου χαρακτήρα» χαράτσι για την κατοχή (και μόνο), της όποιας περιουσίας τους σε γη...»

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ... ΚΑΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ:

«...Όπως δηλώνει ο κορυφαίος της αναλυτής P. Rawkins, η συμφωνία για το σχέδιο αναδιάταξης του ελληνικού χρέους (PSI) είναι πιθανό να οδηγήσει τη χώρα σε καθεστώς προσωρινής χρεοκοπίας (temporary default). Το ενδεχόμενο να χρεοκοπήσει η Ελλάδα, με νομικούς και βαθμολογικούς όρους, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο...»

ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ: Τι καλά θα ήταν έτσι! Για να πληρώνεις τόσα χρόνια, τόσους ηλίθιους, να λένε τόσες βλακείες, έ, ο στόχος δεν θα ήταν ένα απλό... temporary default. Στοιχειώδες συνέλληνες, στοιχειώδες...

ΜΑΚΗΣ ΔΕΛΗΠΕΤΡΟΣ
newstrap
Keywords
Τυχαία Θέματα