Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΤΑ ΞΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ

Εαν καποιοι κυριοι της τροικας, ηθελαν να βαλουν αυτον τον ερμο τον λαο, στην μεγγενη της παρακολουθησης και του ελεγχου, για αλλα εικοσι χρονια, θα επελεγαν το καταστημα της ΔΕΗ στο Χαλανδρ,ι για να το κανουν.
Ενα τσουρμο αχρηστοι υπαλληλοι, κοροιδευουν τους πελάτες ,τους βασανίζουν με τροπο επιδεικτικο και κανεις κερατας δέν λεει να τους στειλει σπιτι
τους.

Προσπαθηστε να δημιουργησετε εικονες, με ολα αυτα τα τραγικα και αθλια που μας περιεγραψε πελατης της ΔΕΗ, που περιμενε επι...τεσσερις ωρες να εξυπηρετηθει αυτες τις ημερες.
Το καταστημα διαθετει πεντε θεσεις δηθεν εξυπηρετησης.
Και λεμε δηθεν γιατι οι περισσοτεροι απο τους υπαλληλους τα ξινουν και δέν εργαζονται.
Τά τρια απο πεντε γραφεια, εργαζονται με αριθμηση προτεραιοτητας, οπως οι τραπεζες.Αμ δε...Η μια κυρια που παρακολουθουσαμε -ενα βοδι και μισο χωρις διαθεση κανενος ρατσισμου- ετρωγε επι...τεσσερις ωρες απο ενα κουλουρι το λεπτο και διαφορα αλλα μπισκοτακια.
Εκανε μιση ωρα...την αναγκη της(με το ρολοι)την ιδια ωρα που το νουμερο 1(το νουμερο τρια ηταν αυτο με την μιση ωρα αναγκης) εφυγε και πηγε λεει για τσιγαρο για να γυρισει μετα απο ...εικοσι λεπτα(ουτε ναργιλε να εκανε).
Το πλεον αστειο της υποθεσεως, ειναι οτι κατα μεσο ορο στο τετραωρο, εξυπηρετηθηκαν απο τα τρια ταμεια-1,2,3) περι τα εικοσι ατομα.Το πλεον αστειο της υποθέσεως εχει να κανει και με το αναγραφομενο στον αριθμο προτεραοτητας που κοβεις οταν μπαινεις και γραφει οτι ο μεσος ορος αναμονης ειναι δωδεκα λεπτα.Ο μεσος ορος αναμονης οπως τον υπολογισαμε ειναι μια με μιαμιση ωρα.
Οι τρεις υπαλληλοι, γυναικες ολες, στα νουμερα ενα δυο και τρια, κτυπουσαν και αλλαζαν αριθμους προτεραιοτητας, καθε...μιση ωρα περιπου.
Η καθε μια απο δαυτερε,ς κτυπουσε με... ενα δακτυλο τα πληκτρα και κοιτουσε το κομπιουτερ εντρομη,. λες και ηταν μηχανη για λουκουμαδες.
Εν τω μεταξυ καμμια χιλιαδα την ημερα, ισως και παραπανω πολιτες, αναμενουν να λυθουν τα προβληματα τους, απο τις τρεις αυτες κυριες, που οταν δέν λειπουν απο τα γραφεια τους. τρωνε. μιλανε μεταξυ τους. δηθεν λυνοντας προβληματα. μιλανε στο τηλεφωνο. ασχολουνται με καθε ειδους περιεργη τακτοποιηση των γραφειων και δεχονται εκτος αριθμησης, πολιτες, με την δικαιολογια οτι ειχαν...περισευσει απο την προηγουμενη εβδομαδα.
Ειδικα μια παχουλη αστεια τυπισα που εκανε και παρατηρησεις, σε διαφορους, ηταν για πολλες σφαλιαρες.
Εαν δεν προκειται περι λευκης απεργιας,προκειται φυσικα για δημοσιουπαλληλικο κρετινισμο και οι υπαλληλοι αυτοι πρεπει να πανε σπιτι τους.
Το δευτερο αστειο της υποθεσεως, ειναι οτι το νουμερο ενα και δυο, εξυπηρετουνται ανευ αριθμου προτεραιοτητας με το συστημα της ουρας, οπου ενας γραφικος σεκιουριτας επιχειρει να βαλει ταξη στην ουρα και ταυτοχρονα μιλαει στον ενικο σε ολους, λες και ειχαν παει μαζι φανταροι.
Χαθηκε να μπει ενα δευτερο μηχανημα να κοβει στους γκισεδες ενα και δυο αριθμο προτεραιοτητας;
Ναταν αυτο ομως;Το νουμερο δυο , που εξυπηρετει την ουρα ,εξυπηρετει τον διπλασιο εως τριπλασιο κοσμο απο εκεινο των αριθμημενων...Μαλιστα η μια κυρια συμπαθεστατη και γλυκεια, εξυπηρετει σε ρυθμους ταχυτητας καταπληκτικους και μαλιστα επειδη προκειται για ατομο με ειδικες αναγκες(λειτορυγει ικανοποιητικα μονον το ενα χερι της) ειναι αξια συγχαρητηριων και επιβραβευσης.Οι υπολοιποι ειναι... οι αναπηροι...
Εν παση περιπτωση, αυτοι ολοι οι υπαλληλοι ειναι κρετινοι.Γιατι δέν βρεθηκε ενας χριστιανος να βαλει αλλες πεντε εξι θεσεις εργασιας στο ιδιο κτιριο ωστε να εξυπηρετειται ο κοσμος αφου οι υπαρχοντες υπαλληλοι ειναι μειωμενης αντιληψης;Αφου υπαρχει χωρος γιατι δέν αυξανουν τους υπαλληλους με μεταταξεις;
Αλλο ενα χαρακτηριστικο στοιχειο του χωρου, η βρωμα.Βρωμα παντου, ο χωρος δέν αεριζεται επαρκω,ς τα σκουπιδια εξω στο μικρο προαυλιο χωρο εχουν γεμισει τα παντα, ενω λουτρο δεν υπαρχει στον περιβαλλοντα χωρο και οι γεροντες αναζητουν λύσεις πισω...απο κατι καδους με σκουπιδια.
Αυτη ειναι η εικονα στην ΔΕΗ Χαλανδριου.Εαν δέν παρέμβει γρηγορα καποιος αρμοδιος με μυαλο τοτε ειναι σιγουρο πως οι πολιτες που περιμενουν καποια στιγμή θα τους δειρουν...-
Keywords
Τυχαία Θέματα