Κέιτ, Γουίλιαμ, πρίγκιπας Γεώργιος: παιχνίδια στη μπανιέρα



Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ κάνει τη βρώμικη δουλειά ... της αλλαγής πάνας και η Βασίλισσα Ελισάβετ παίρνει φωτογραφίες με το κινητό της. Είναι μεγάλη μέρα για τον μόλις τριών μηνών γαλαζοαίματο Πρίγκιπα Γεώργιο του Κέιμπριτζ, που βαφτίστηκε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.
Λίγο πριν τη βάπτιση, ο μικρός απολαμβάνει ένα μπανάκι με τη μαμά Κέιτ και τον μπαμπά Γουίλιαμ στο πριγκιπικό μπάνιο. Στις φωτογραφίες το μωρό κάνει χαρούλες και μπουρμπουλήθρες με το γυμνό ζευγάρι στην μπανιέρα στα άβατα των διαμερισμάτων τους. Και τίποτα δεν μπορεί να διακόψει αυτή τη σκηνή από τη Βασίλισσα την ίδια, η οποία θα "τον αλλάξει" και θα τον βάλει για ύπνο.

Η καλλιτέχνης φωτογράφος Άλισον Τζάκσον (Alison Jackson) τα κατάφερε πάλι, γιατί φυσικά το ζευγάρι που βλέπουμε είναι απλοί σωσίες - όπως θυμίζουμε έχει επαναλάβει στο παρελθόν για άλλα ζευγάρια, π.χ. τον Μπραντ Πιτ να ξυρίζει την Αντζελίνα Τζολί, φωτογραφίες από τον κρυφό γάμο των Μπραντζελίνα, αλλά και τη Ριάνα να ταϊζει στο στόμα την Κέιτι Πέρι.

Την επίσημη φωτογραφική κάλυψη του μυστηρίου πάντως δεν είχε αναλάβει η Τζάκσον, φυσικά, αλλά ο διάσημος φωτογράφος πορτρέτων Τζέισον Μπελ (Jason Bell).

Αναρτήθηκε από το e-go.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα