ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ :ΠΗΓΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

«Πήγαν αθρόα, άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν ότι όλη τους τη ζωή, ένα κομμάτι από αυτούς έδωσαν τη ζωή τους σε αγώνες σοβαρούς για τη δημοκρατία και την πρόοδο και θέλουν να διατηρήσουν ζωντανή την ελπίδα σε μια...
Παράταξη που στάθηκε με αίσθημα εθνικής ευθύνης, παρά τα λάθη της, τις παραλείψεις και τα προβλήματα που τους δημιούργησε με τη διακυβέρνησή της τα τελευταία χρόνια»,τόνισε ο υπουργος Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στο ραδιοφωνο
του Αντεννα για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και προσεθεσε:
Νομίζω ότι ένα μεγάλο κομμάτι αντέδρασε, αμύνθηκε απέναντι σε αυτή την ισοπέδωση, το μηδενισμό και τη διαρκή ποινικοποίηση, κάθε τι που είχε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, με την πορεία του, με την προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία της χώρας.
Νομίζω ότι αυτό είναι που λέμε ανακλαστικά της Δημοκρατικής Παράταξης. Η προσέλευση του κόσμου δείχνει ότι η βάση του ΠΑΣΟΚ διατηρεί μια συσπείρωση πολύ μεγαλύτερη από αυτή που υποτίθεται καταγράφουν οι μετρήσεις, οι σφυγμομετρήσεις και οι δημοσκοπήσεις. Είναι μια πολύ ευρύτερη συσπείρωση, η οποία, ελπίζω ότι θα εκφραστεί και στην πορεία προς τις εκλογές σε ένα νικηφόρο, με την ευρεία έννοια του όρου, ρεύμα.
Το ΠΑΣΟΚ πάλευε πάντα για νίκη στις εκλογές. Δεν τρέφει ψευδαισθήσεις για την κάμψη του ή την φθορά του τον τελευταίο καιρό και με τη διακυβέρνησή του. Δεν τρέφει καμία ψευδαίσθηση, αλλά είναι μια μεγάλη Παράταξη, το πολιτικό, κοινωνικό εκλογικό Σώμα είναι σε μια διαρκή ρευστότητα.
Δεν απαντούν στις μετρήσεις πάνω από 30% των ερωτούμενων. Υπάρχει μια σαφέστατη τεράστια δεξαμενή αναποφάσιστων ψηφοφόρων ή ανθρώπων που «παρκάρουν» σε άλλα Κόμματα και μπορούν πολύ εύκολα να απαγκιστρωθούν από αυτά γιατί δεν πιστεύουν. Επομένως σε αυτή τη μεγάλη δεξαμενή, θα απευθυνθεί το ΠΑΣΟΚ για μια νικηφόρα πορεία.
Keywords
Τυχαία Θέματα