Κουράζει πολύ με την ακατάσχετη φλυαρία του

Το ίδιο κουραστικό παραλήρημα με τα ίδια ανούσια λόγια, επαναλαμβάνει τελευταία ο Μπενίτο. Για άλλη μία φορά μετά τη συνάντηση με την τρόικα δεν είχε να πει τίποτα, ούτε μία είδηση και αναλώθηκε στους γνωστούς κούφιους βερμπαλισμούς και στην αναμενόμενη βαρετή φλυαρία του.
Ο Μπένι έχει αρχίσει να κουράζει πολύ. Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του Παπακωνσταντίνου που εξόργιζε και τον πλέον ήπιο άνθρωπο με τα ψέματα που αράδιαζε, με αποτέλεσμα να σπάνε τηλεοράσεις, ο Μπενίτο προκαλεί μία βαριεστημένη αναζήτηση
του τηλεκοντρόλ. Ξέρεις τι θα πει. Μπλα, μπλα, μπλα…

Φυσικά αυτό μπορεί να είναι αποτελεσματικό για τους εντολείς του που περιμένουν να κουρέψει τον ελληνικό λαό γουλί, χωρίς να ξεσηκωθεί το σύμπαν. Να αποκοιμίσει τα πλήθη. Δυστυχώς ο στόχος δεν επιτυγχάνεται γιατί η αλήθεια δεν κρύβεται, ο κόσμος την μαθαίνει από αλλού και κυρίως, ο καθένας ξέρει τι έχει η τσέπη του.

Ο τελευταίος ρόλος του Μπενίτο, είναι: «Δεν έχουμε (έχετε) γλιτώσει ακόμα. Μένουν να γίνουν πολλές θυσίες». Τα ίδια είπε και χθες μετά την συνάντηση με την τρόικα.

Κάνε και εσύ μία θυσία, ρε μεγάλε. Απάλλαξέ μας από την μωροφιλοδοξία σου. Δεν μπορείς να κυβερνήσεις τίποτα. Ούτε περίπτερο. Δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα;

Μπερτόδουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα