ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Προσπάθειες να κλείσουν οι λίστες των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας μέσα στον Φεβρουάριο κάνει η Συγγρού, με στόχο να είναι έτοιμη η Νέα Δημοκρατία ακόμη και σε περίπτωση αιφνιδιαστικών εκλογών. Πάντως στις τελευταίες συσκέψεις έχει γίνει αντιληπτό, με βάση τα μηνύματα που φθάνουν, ότι οι εκλογές μπορεί πιο κοντά από τον μήνα Απρίλιο να...
έλθουν, πάντως αποκλείεται να πάνε μετά τον Απρίλιο, όχι μόνον γιατί
ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε δημοσίως ότι κάτι τέτοιο δεν θα το δεχθεί αλλά διότι φαίνεται ότι και στις άλλες πολιτικές δυνάμεις του τόπου επικρατεί προεκλογικός πυρετός: Στην μεν Νέα Δημοκρατία επιθυμούν κατά απόλυτη πλειοψηφία εκλογές, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ δε φαίνεται ότι η πλειοψηφία θέλει εκλογές και ξεκαθάρισμα των λογαριασμών με τον Γ. Παπανδρέου. Το ίδιο επιθυμεί και η αριστερά, ενώ φαίνεται ότι το κόμμα του Καρατζαφέρη διαβλέπει ότι θα έχει μεγάλη φθορά από την «ενεργό» συμμετοχή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Για τους ίδιους λόγους -προεκλογικής ετοιμότητας- είναι ξεκάθαρο ότι εντός των ημερών θα διαμορφωθούν και οι προεκλογικού χαρακτήρα συνεδριάσεις όσων νομαρχιακών επιτρόπων δεν έχουν συσκεφθεί ανά την επικράτεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα