Νέα «αξία» αποκτά το mail του Λουρόπουλου για τις απειλές του Μελισσανίδη

Οι εξελίξεις ... ερμηνεύουν καλύτερα την αποκάλυψη των Financial Times για τα απειλητικά μηνύματα του επιχειρηματία προς τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ (σσ ειπε τέτοιο πράγμα ο Μελισσανίδης;Απιθανο πράγμα....)

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών με την αποκάλυψη των σχέσεων του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ με τον αγοραστή του 33% του ΟΠΑΠ,
τον επιχειρηματία κ. Μελισσανίδη και που οδήγησαν στην παραίτηση του Σταυρίδη, έπειτα από απαίτηση του Γ. Στουρνάρα, αποκτά ιδιαίτερη αξία και σημασία, το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των Financial Times.
Πριν δύο μήνες σχεδόν η εφημερίδα έφερε στο φως της δημοσιότητας το απειλητικό mail που έλαβε ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ από τον επιχειρηματία Μελισσανίδη.
Ειδικότερα η εφημερίδα έκανε αφορά στις ενέργειες που γίνονται για να αποφευχθεί το ναυάγιο στην προσπάθεια αποκρατικοποίησης του ΟΠΑΠ και την έντονη αντίδραση της κοινοπραξίας Emma Delta για τη σύμβαση με την Intralot.
Έφερε, λοιπόν, στο φως το e-mail του πρόεδρου του ΟΠΑΠ, Κώστα Λουρόπουλου, στο οποίο αναφέρει ότι δέχθηκε απειλές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να μην υπογράψει τη σύμβαση με την Intralot .
«Με προσέβαλε σε πολλές περιπτώσεις. Αν τολμήσεις να υπογράψεις (τα συμβόλαια για Intralot και λοτταρία), θα σου κόψω το κεφάλι», φέρεται να του είπε ο κ.Μελισσανίδης όπως γράφει στο e-mail ο κ. Λουρόπουλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα των FT, το οποίο σήμερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Keywords
Τυχαία Θέματα