«Ο Ηλίας Βρεττός θα είναι καλός πατέρας»



Η Ευαγγελία Αραβανή μιλά για τον σύντροφό της
Δεν κρύβει τον έρωτά της για τον Ηλία Βρεττό η Ευαγγελία Αραβανή. Και μάλιστα τώρα μίλησε και για το πώς τον φαντάζεται ως πατέρα.
«Ο Ηλίας... θα είναι καλός πατέρας γιατί γνωρίζω την οικογένειά του και η οικογένεια μαρτυράει πολλά για έναν άνθρωπο. Αν κρίνω από τους γονείς του και από την ανατροφή που του έχουν δώσει, τότε σίγουρα θα είναι ένας υπέροχος πατέρας. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί έχω μάθει πως όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει. Για την ώρα, είμαστε καλά, περνάμε όμορφα και ό,τι είναι να γίνει
θα γίνει...», ανέφερε στο Πρώτο Θέμα.

Ο χορός μέσα της, ο έρωτας δίπλα της, οι επιτυχίες στο πλευρό της, οι λάθος επιλογές πίσω της, η εμπάθεια και οι εμμονές μακριά της. Αυτή είναι σήμερα η ζωή της Ευαγγελίας και αυτή θα ήθελε να είναι για πάντα...Το κορίτσι του «Dancing with the stars 4», που έχει καταπλήξει το τηλεοπτικό κοινό με τις χορευτικές του ικανότητες, σε μια εξομολόγηση που περιλαμβάνει τα πάντα: δύσκολες στιγμές, δυνατές συγκινήσεις, υπέροχα όνειρα και έναν πολύ μεγάλο έρωτα...

- Θα ήθελα να ξεκινήσουμε με μια φράση τρίτων: «Φέτος είναι η χρονιά της Ευαγγελίας Αραβανή»... Δεν ξέρω αν είναι η χρονιά μου, αλλά σίγουρα είναι καλύτερη από την περσινή. Φέτος νιώθω ολοκληρωμένη σε όλους τους τομείς, προσωπικούς και επαγγελματικούς.

- Τι διδάχτηκες από την απότομη απομάκρυνσή σου από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά»; Στη ζωή μου προσπαθώ να κρατάω πάντα τα θετικά. Ανέκαθεν ήμουν παιδί χαμηλών τόνων, που σιχαινόταν τις ίντριγκες και πίστευε στα αργά και σταθερά βήματα. Η παραπάνω στάση ωστόσο δεν βοηθάει σε αυτή τη δουλειά, καθώς η τηλεόραση, εκτός από θάρρος, απαιτεί και θράσος.

- Πώς σου φαίνεται η εκπομπή φέτος; Αν σου έκαναν πρόταση, θα πήγαινες στον ALPHA;Αν και την έχω δει ελάχιστα, η Κατερίνα Καραβάτου μου αρέσει πολύ ως παρουσιάστρια, όπως ακριβώς και το στυλ της εκπομπή της. Οσο για το αν θα πήγαινα ξανά στον ALPHA, ποτέ δεν λέω ποτέ. Ωστόσο, θα ήμουν περισσότερο επιφυλακτική και πολύ πιο υποψιασμένη.

- Πώς σου έγινε η πρόταση για το «DWTS4»; Η πρόταση μου έγινε από τους ανθρώπους της παραγωγής και τη δέχτηκα αμέσως. Μου αρέσει πολύ ο χορός και με συγκινεί ιδιαίτερα ότι το εν λόγω σόου μετέχει σε φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων του πηγαίνει στο «Make a Wish».

- Τελικά, ισχύει ή δεν ισχύει ότι είσαι καθηγήτρια χορού; Εκανα για πολλά χρόνια μπαλέτο και λάτιν χορούς, αλλά ποτέ σε επαγγελματικό επίπεδο. Οσον αφορά τώρα στο «Dancing», σίγουρα έχω ένα αβαντάζ παραπάνω απέναντι σε κάποιους που δεν έχουν κάνει ποτέ ξανά χορό, αλλά δεν είμαι η μόνη. Και άλλοι διαγωνιζόμενοι έχουν ασχοληθεί με κάποιο είδος χορού, ενώ όταν η παραγωγή μού έκανε την πρόταση δεν αρνήθηκα ότι έχω κάνει μπαλέτο και ότι ξέρω χορό.

- Πριν από ενάμιση χρόνο, όμως, έκανες φωτογράφηση για εβδομαδιαίο περιοδικό που έδειχνε ότι δίδασκες παιδιά σε σχολή χορού... Ηταν στη σχολή όπου έκανα μαθήματα λάτιν. Η ιδιοκτήτρια της σχολής, η Αγγελική, είναι φίλη μου και κάποιες φορές, επειδή εκείνη την περίοδο είχα ελεύθερο χρόνο, τη βοηθούσα σε ένα παιδικό τμήμα. Σε καμία περίπτωση δεν έχω τα πτυχία και τις γνώσεις για να είμαι καθηγήτρια χορού. Εκείνη την περίοδο το περιοδικό «Hello» μου είχε ζητήσει να κάνουμε μια φωτογράφηση με ένα ξεχωριστό concept και είχα σκεφτεί να το κάνουμε στη σχολή χορού, ώστε να βοηθήσω και τη φίλη μου. Ετσι έγινε εκείνη η φωτογράφηση. Τώρα, αν αυτό σημαίνει ότι είμαι καθηγήτρια χορού, τι να πω...

- Υπάρχει ανταγωνισμός στην εκπομπή; Νομίζω ότι λίγος ανταγωνισμός υπάρχει, κάτι που φαίνεται από διάφορες δηλώσεις και όχι από το κλίμα που επικρατεί όταν είμαστε όλοι μαζί. Οσον αφορά στο πρόσωπό μου, δεν αισθάνομαι ανταγωνιστικά, αλλά συναγωνιστικά.

- Νιώθεις φαβορί; Η λέξη «φαβορί» δεν μου αρέσει, γιατί κατά καιρούς έχω δει σε άλλα παιχνίδια άτομα που θεωρούνταν φαβορί να αποχωρούν εντελώς ξαφνικά. Τον πρώτο λόγο τον έχει το τηλεοπτικό κοινό, και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ.

- Πιστεύεις ότι θα είσαι στην τελική πεντάδα; Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι, αλλά μετά την αποχώρηση του Σάκη Αρσενίου πάγωσα. Δεν περίμενα να φύγει γιατί και καλά χόρεψε και φαν κλαμπ έχει. Εγώ έχω λιγότερο φαν κλαμπ από τον Σάκη.

- Ποιους βλέπεις στην τελική πεντάδα; Πιστεύω ότι στην τελική πεντάδα θα βρίσκονται ο Λάκης Γαβαλάς με το ιδιαίτερο χιούμορ του, η σέξι Κατερίνα Στικούδη, ο ικανός Μιχάλης Μουρούτσος, η Κλέλια Πανταζή και η Μαίρη Συνατσάκη. - Πώς σου φαίνεται η Δούκισσα Νομικού; Θεωρώ ότι είναι άδικο να συγκρίνεις ανθρώπους, και εν προκειμένω τη Ζέτα με τη Δούκισσα, αφού η καθεμία έχει το δικό της στυλ. Η επιλογή της Δούκισσας ήταν η καλύτερη δυνατή αντικατάσταση της Ζέτας.
- Ποιος είναι ο πιο δύσκολος και ποιος ο πιο γλυκός κριτής στην επιτροπή; Θεωρώ ότι φέτος η επιτροπή είναι πιο αυστηρή, ίσως επειδή αρκετοί από τους συμμετέχοντες έχουν γνώσεις χορού. Ο πιο γλυκός στον τρόπο που μιλάει είναι ο κ. Κωστάλας, αν και πολλές φορές αυτό που λέει δεν συνάδει με τη βαθμολογία που βάζει. Ο κ. Λάτσιος μπορεί να σου πει ένα θετικό σχόλιο, αλλά επειδή ο τρόπος του είναι αυστηρός παγώνεις.

- Τι άλλο κάνεις σήμερα; Κάνω για πρώτη φορά ραδιόφωνο. Οι εκπομπές έχουν να κάνουν με γυναικεία θέματα και μεταδίδονται στην Περιφέρεια και στην Κύπρο. Επίσης, έχω ξεκινήσει και γυρίσματα για την εκπομπή «Let’s go Greece», την οποία θα δούμε στα δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤ1 Satellite, Pacific και Europe στις αρχές Φεβρουαρίου.

- Εχεις μάθει από τα λάθη σου; Σίγουρα έχω κάνει λάθος επιλογές, αλλά έμαθα από αυτές και έγινα καλύτερη.

- Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στο «Πρωινό mou» ότι δεν έχεις κάνει τίποτα επαγγελματικά. Τι απαντάς σε αυτό; Σίγουρα δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Από κει και ύστερα προσπαθώ να είμαι καλή σε αυτό που κάνω κάθε φορά. Και αν θέλουμε να μιλήσουμε ειλικρινά, η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχουν δοθεί ευκαιρίες που έχουν δοθεί σε άλλους, είτε επειδή διαθέτουν κάποιο μέσο είτε επειδή έχουν κάποιον υψηλά ιστάμενο κολλητό. Αυτό που έχω επίσης να πω είναι πως, όταν κάποιοι δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν, ασχολούνται με τους άλλους. Πρόκειται για άτομα με εμπάθειες, που αν θέλουν να φτιάξουν τον εαυτό τους, θα πρέπει να φροντίσουν να απαλλαγούν από αυτές.
protothema.gr
Keywords
βρεττος, dancing with the stars, εν λόγω, λακης γαβαλας, μαίρη συνατσάκη, δουκισσα νομικου, dancing, stars, στυλ, alpha, dwts4, σημαίνει, δουκισσα, κυπρος, ΑΝΤ1, europe, protothema, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, αγγελικη, η ζωη, ξανα, μιλα, δουλεια, θαρρος, θεμα, ονειρα, παιχνιδια, πρωτο θεμα, ραδιοφωνο, τηλεοραση, χορος, ωρα, alpha, βαθμολογια, γαβαλας, γινει, γονεις, γυρισματα, δηλωσεις, δοθει, δορυφορικα, δωσει, εγινε, ειλικρινα, ειπε, υπαρχει, εμμονες, εν λόγω, εξομολογηση, ευαγγελια, ζετα, ζωη, ζωη μου, ειδος, ισχυει, θεος, θετικο, θρασος, κλιμα, λαθη, λαθος, λογο, μαίρη συνατσάκη, μακρια, παντα, οικογενεια, ουγγαρεζος, παιδι, παιδια, σιγουρα, σοου, στυλ, σχεδια, τι ειναι, τμημα, φορα, χιουμορ, ομορφα, αυστηρος, αρσενιου, βηματα, δημητρης, εκπομπες, europe, γνωσεις, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, κωσταλας, λακης, μπαλετο, νιωθεις, stars, σημαίνει, θελω να, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα