Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων μπαίνει η Νέα Δημοκρατία. Μέχρι το τέλος του μηνός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γαλάζιες λίστες θα έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και οι «φάκελοι» με όλα τα ονόματα που θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για τη νίκη της Ν.Δ. βρίσκονται πλέον στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά.
Οι αιτήσεις υποψηφιότητας έχουν κατατεθεί από χιλιάδες νέα
πρόσωπα, έμπειρα στελέχη και προσωπικότητες με διάθεση προσφοράς στις τοπικές κοινωνίες, στοιχείο που θα αποτελέσει και το κυρίαρχο κριτήριο της τελικής επιλογής. Οπως αναφέρουν κορυφαία στελέχη της λεωφόρου Συγγρού, οι οριστικές αποφάσεις ανήκουν στον πρόεδρο του κόμματος, ενώ το ψηφοδέλτιο Επικρατείας το χειρίζεται προσωπικά.

Ο «ΤτΚ» δημοσιεύει αύριο όλα τα ονόματα των γαλάζιων στελεχών και μελών που έχουν καταθέσει αίτηση υποψηφιότητας για τα ψηφοδέλτια, αλλά και τις υποψηφιότητες που σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν «κλειδώσει». Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνεται από συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ., η εικόνα των ψηφοδελτίων θα είναι η οριστική με την επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του προέδρου.

A’ Αθηνών

Η δομή του ψηφοδελτίου είναι σχεδόν ολοκληρωμένη. Έμπειρα στελέχη και νέα πρόσωπα έχουν ξεκινήσει δυναμικά τον προεκλογικό αγώνα. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα διεκδικήσει και πάλι την ψήφο των πολιτών, όπως και ο Προκόπης Παυλόπουλος. Η Φωτεινή Πιπιλή είναι η εν ενεργεία κυρία που παραμένει καθώς η Ελενα Κουντουρά μετά τη διαγραφή της προσχώρησε στον Πάνο Καμμένο, ενώ εκτός της Ν.Δ. παραμένει η Ελίζα Βόζεμπεργκ που δεν επιδιώκει μεταγραφές διαμηνύοντας ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει το σπίτι της.

Στη μάχη έχουν μπει εδώ και ενάμιση χρόνο η Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία μετακινείται από το Ρέθυμνο, και ο Βασίλης Κικίλιας. Υποψήφιοι στην ίδια περιφέρεια είναι η Ευγενία Τσουμάνη Σπέντζα, ο Νότης Μηταράκης, ο Ανδρέας Ψυχάρης, ενώ την πρόθεσή του να επιστρέψει στην εκλογική του περιφέρεια έχει δηλώσει ο Νικήτας Κακλαμάνης. Υποψήφιοι είναι επίσης ο Μανώλης Αγγελάκας, η Μαίη Ζαννή και ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης.

Β’ Αθηνών

Στην πιο κρίσιμη περιφέρεια όλης της χώρας, οι γαλάζιοι έχουν ήδη λάβει θέση μάχης. Είναι οι εν ενεργεία Κυριάκος Μητσοτάκης, Αρης Σπηλιωτόπουλος, Κωστή Χατζηδάκης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Παπαθανασίου, Βύρων Πολύδωρας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Αργύρης Ντινόπουλος, αλλά και εκείνοι που παίρνουν το βάπτισμα του σταυρού: ο Ευάγγελος Αντώναρος, η Αννα Καραμανλή, ο Νίκος Κωστόπουλος. Ο Θανάσης Γιαννόπουλος μετακινείται από τη Φθιώτιδα στη Β’ Περιφέρεια, ενώ το νέο πρόσωπο είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης μετά την προσχώρησή του από τον ΛΑ.Ο.Σ. στη Ν.Δ. Και πάλι υποψήφιοι θα είναι η Κατερίνα Παπακώστα και ο Λευτέρης Ζαγορίτης, η Τάνια Ιακωβίδου και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Επίσης, τη μάχη του σταυρού δίνουν οι κυρίες Λίλιαν Βασιλείου-Καρτσάτου, η πρώην δήμαρχος Εκάλης Βάσω Σπηλιωτοπούλου, η Ολγα Παυλίδου-Κουτρουμάνη, η Αγάπη Γερογιάννη, η Κατερίνα Γλυκού-Φω
Keywords
Τυχαία Θέματα